tiistai 12. marraskuuta 2013

Hiusteni pelastus

Hiukseni ovat olleet pahasti heitteillä kesän ajan, sillä päätin olla värjäämättä niitä hetkeen. Tämä hetki kesti toukokuusta marraskuuhun, joten pienoinen juurikasvu oli havaittavissa projektin loppumetreillä. Kuvittelin, että värjäämättömyys olisi saanut enemmän hyvää aikaan, mutta hiukset tuntuvat kyllä edelleen aivan yhtä ohuilta ja haurailta. Ensi kerralla värjään hiukseni siis normaalin aikataulun mukaisesti eli n. 6 viikon välein.

Sain pari viikkoa sitten töistä aivan ihmeitä tekevää öljyä ja tällä hetkellä hiukseni tuntuvat voivan hyvin. Kyseessä on Cutrinin öljyhoito, jota laitan pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Ai että tukka kiittää! Jopa pienenpienet vauvahiukseni ohimoilla tuntuvat voimistuneen öljyn myötä ja latvat eivät harota. Kaikenkaikkiaan hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä käsittelyn jälkeen ja niitä on ihana pitää auki. Auki pitäminen on minulle aivan uusi juttu ja kesällä harjoittelimmekin sitä yhdessä työkaverini Teijan kanssa viettämällä "tukka auki"- viikkoa.


Tosiaan viikko sitten päätin värjätä kamalan juurikasvuni pois ja vaikka värjäsinkin vain juurikasvun, jäi se silti astetta keltaisemmaksi kuin latvat. Monet kerrat olen koittanut värjätä koko tukkaa, mutta aina vain latvat ovat vaaleammat. Samin kampaaja-siskokin on tätä monesti ihmetellyt, mutta näillä mennään. Kävin viime viikolla Marsaanan järjestämille pressipäivillä ja sieltä sain mukaani kokeiltavaksi Biozellin hopea shampoota sekä hoitoainetta. Eilen sitä kokeilinkin ensimmäisen kerran ja eiköhän pari kertaa mene ennenkuin tulokset näkyvät kunnolla.


Sain myös toisenlaista öljyä kokeiltavaksi Biozellilta ja tätä kokeilinkin jo heti Marsaanassa kuiviin latvoihin. Sen koommin tätä öljyä en vielä ole ehtinyt kokeilla, mutta hyvältä vaikutti. 


Kun hiukset on käsitelty öljyllä, tätä ei kuulemma kannata huuhdella viemäristä alas vaan käyttää loput esimerkiksi kynsinauhojen hoitoon. Tätä ainakin itse kokeilen enemmän kuin mielelläni, sillä kynsinauhani ovat talvella kamalaa katsottavaa.

Tälläisillä tuotteilla aion saada hiukseni kuntoon, millä te saatte hiuksenne elinvoimaisiksi?

2 kommenttia:

  1. Itse kokeilin joskus priorinin shampoota, mutta se lähinnä vaan teki luonnonkiharasta karhean tuntuisen. :S Tuota öljyä voisi kokeilla kyllä!:)

    T: Auroora

    http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3