torstai 14. marraskuuta 2013

Victoria's Secret Fashionshow - Pictures

Viime yönä oli taas omakohtaisesti vuoden odotetuin tapahtuma, sillä Victoria's Secretillä oli vuotuinen muotinäytöksensä. Aamupalalla ensimmäisenä kädessäni oli puhelin ja äkkiä Iltasanomat auki josko kuvat olisi jo sieltä helposti löydettävissä. Jouduin kuitenkin pettymään suomalaiseen mediaan, mutta onneksi Instagram pelasti aamun. Lounastauolla kuvat olivat kuitenkin löytäneet tiensä nettiin, joten olkaa hyvä:

Yksi lemppareista Toni Garnn

Upea Candice Swanepoel

Alessandra Ambrosio

Erin Heatherton


Tämän vuoden Fantasy Bra - hintaa 10 miljoonaa dollaria

Doutzen KroesBehati Prinsloo


Adriana Lima


Jessica Hart

Cara DelevingneKarlie Kloss 
Viime vuonna minua kovasti haukuttiin lesboksi täällä, kun aina näitä enkeleitä täällä hehkutan. Jos joku naispuolinen ihailee avoimesti näitä naisia ja asusteita niin ei kai kukaan tosissaan voi väittää sen liittyvän seksuaaliseen suuntautumiseen? Katkotaan huhuilta siivet ja annetaan ne näille enkeleille, joille ne kuuluu.

Itse Show lähetetään CBS:llä 10.12.2013 klo 21 jenkkien aikaa, mikä tarkoittaa että näytös on katsottavissa Suomessa 11.12 aamulla. Tiedätte mihin minä kulutan sen keskiviikon. Toivottavasti näytös on yhtä vaikuttava kuin viime vuosina ja ainakin kuvat lupaavat hyvää! 

Lempiasujani tänäkin vuonna ovat vaaleat, siivillä varustetut asut. Mm. ensimmäinen kuva on hyvä esimerkki. Itse malleista lempparini on ollut Candice Swanepoel jo siitä lähtien ennenkuin hänestä tuli näin tunnettu. Saksalainen Toni Garnn on myöskin vahvoilla sekä tummista tietysti Alessandra Ambrosio. Alessandra oli vierailevana tähtenä uusimmalla Americas next top modelissa ja ihme kyllä muutama malli pystyi hänetkin kuvissa peittoamaan. Tässä joukossa oli jopa miehiä! Inhokkejakin löytyy tästä joukosta, sillä Karlie Klossissa on vain jotakin mistä en tykkää. 

Löytyykö muita VS faneja ja mitä mieltä olitte tämän vuoden asuista? 

4 kommenttia:

 1. Mun ykkösinhokki on Cara Delevingne.... Se vaan on joka paikassa, en tykkää! Alessandra on mun suosikki :)

  Kalle lähettää kovasti terveisiä ja kysyy olitko paikan päällä.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se kyllä mikää enkeli ole :D näyttää tossaki nii murhaavalta jotenki. Laitoin myös ällöt tähä (myös Karlie) ja poistin aika monta kuvaa tost Carast :D

   Oisinki ollu tuol! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3