keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Inspiraatiota Ikeasta

Kävin eilen ystäväni Suvin kanssa perinteisillä lihapullilla Espoon Ikeassa ja samalla tietysti hieman kierreltiin itse kauppaakin. Tällä kertaa mukanani oli ostoslista ja melkein kaiken löysinkin. Parit suklaamuotit joulua varten jäivät unholaan, joten harmiksemme meidän täytyy tehdä uusi reissu :) Varsinaiset ostokset esittelen kuitenkin vasta huomenna, kun saan kaiken kuntoon täällä kotona. Ei kehtaa keskeneräisiä esitellä! Tässä kuitenkin muutamia inspiraatioita reissultamme:


Ikean Ektorp pellavaa muistuttavilla päällisillä. Tälläiset kahden ja kolmen istuttavat sohvat haluaisin meille jonain päivänä, mutta toistaiseksi mieheni on onnistunut vakuuttamaan minut rahatilanteestani opiskelijana, joten olen pitänyt itseni kurissa. Kuitenkin juurin nämä olisivat ne sohvat, jotka haluaisin yhteiseen kotiimme jokin päivä. Kenties keväällä kun toivottavasti valmistun koulusta?


Tämä makuuhuone inspiroi kovasti vaikka en ehkä ihan näin hörsöistä makkaria en haluaisikaan. Lisäksi olisi varmasti kovin epäkäytännöllinen ja koska en juuri koskaan muista pedata sänkyä, eihän se tältä kuitenkaan näyttäisi! Parasta tässä huonekokonaisuudessa oli kuitenkin walk-in-closet, jollaisen ehdottomasti haluaisin. 


Tämä olohuoneyhdistelmä oli mielestämme todella kaunis, mutta myös todella epäkäytännöllinen. Lamput roikkuivat käytännössä naamalla ja sohvalle oli vaikea päästä, sillä lamput piti kiertää. Kaunista, mutta ei toimivaa. 


Tämä joulukuusi olisi hyvä vaihtoehto city-kotiin, minne ei haluta oikeaa kuusta.


Tälläinen kotikokonaisuus oli rakennettu ja tämäkin kelpaisi minulle paremmin kuin hyvin. Juurikin tälläiset värit miellyttävät silmääni. Kenties se on tuo "rohkea beige" niinkuin kaverin Petran sisustussuunnittelupalvelua käyttävät asiakkaat sen tykkäävät sano. 


Tässä oli myös ihana olohuone, mutta pääosassa tietysti tuo tietynlainen sohva. Toivottavasti mieheni joskus omaksuu saman intohimon kyseistä sohvaa kohtaan.

Monta ideaa sain taas tällä reissulla, mutta vuokrakoti sekä rahatilanne ajavat minut tällä hetkellä lähinnä haaveilun maailmaan. Mutta haaveilla saa ja kannattaakin, sillä ilman haaveita ja unelmia elämä olisi aika tylsää. Palataan mukaantarttuneisiin ostoksiin sitten kun saan ne aseteltua kotiimme. Nyt hyvää yötä tältä päivältä ja huomenna postaammekin päivä på svenska ;)

2 kommenttia:

 1. Joo toi joulukuusi on hyvä idea city-kotiin.. mutta ihan oikeesti.. MISSÄ ON JOULUHENKI Ikeassa??
  Vai eikö se oo vielä ehtinyt tulla sinne? Kamalan näköstä robottimuotia, eikä läheisyyden tunnetta missään :( hyi. toi kuusi on kamala yök.
  Sori, vielä kerran: yök!
  :DD

  http://minskulife.blogspot.se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oisit jaksanu oottaa huomiseen et oisin päässy esittelee ne mun ostokset :D ne nimittäin liittyy jouluun kaikki :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3