maanantai 11. marraskuuta 2013

Espoo Blues Jumpin

Aikuisten potkupuku, nyt sekin on vihdoin kotiutunut meille. Aikansa se taas otti, mutta kaipa sitä kun jotakin tarpeeksi katselee, siihen ajan myötä mieltyy? Niin kai se on useampien muotivillitysten kanssa. Vaatekaappiini on löytänyt tiensä myös burgundin punaiset housut sekä kirkkaat neonvärit, vaikka vannoin etten kyllä moisiin ryhdy. Ja nyt vielä tämä. Onneksi mieheni sentään ymmärsi, että tämä tulee ainoastaan kotikäyttöön enkä todellakaan ala tämä päällä kuleksimaan ihmisten ilmoilla. Ja hyvä niin.


Koska kyseessä on Espoo Bluesin Jumpin, väri on tottakai tumman sininen (#valitsesininen). Ostin tämän Blues Shopista, missä itsekin tulee oltua töissä ottelupäivinä. Nämä tulivat myyntiin jo viime kaudella, mutta nyt päätin kotiuttaa tämän kotiasukseni. Hintaa Jumpinilla on 79€. Kuluneella viikolla vietettiin maajoukkuetaukoa, mutta tällä viikolla pääseekin taas nauttimaan lätkästä. Huomenna Blues pelaa Hartwallilla Jokereita vastaan ja viikonloppuna onkin sitten tuplapelit perjantaina ja lauantaina. Kiire on siis pyöriä hallilla, mutta ei haittaa. Koulukin alkaa onneksi hellittää ja joululoma lähestyä. Ja kyllä, paras joululoma alkaa jo joulukuun alussa! :)

2 kommenttia:

  1. oon samaa mieltä, että muotivillityksiin tottuu, esim. itse en tykännyt yhtään farkkutakeista ja farkku paidoista, ja vannoin etten ikinä tule niitä pistämään päälleni. Ja kuinkas kävikään, lopulta kaupasta ne hankein :-D mutta noille aikuisten potkupuvuille en ole vielä lämmennyt. Mikset laittaisi tota pukua seuraavaan matsiin? haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on pakko sanoa etten kehtaa lähteä tämä päällä matsiin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3