torstai 29. toukokuuta 2014

Pesisreissu Hyvinkäälle

Pari viikonloppua sitten toteutui minun ja kummieni perinteinen reissu Hyvinkäälle. Matkattiin nimittäin katsomaan Hyvinkään Tahko vs Sotkamon Jymy-pesisottelua perinteen mukaan. Vaikka olen Raahesta kotoisin ja olen pelannut Oulun Lipossa junnuna, en kuitenkaan kannata Pattijoen Urheilijoita taikka Lippoa vaan valintani on aina ollut Jymy. Matsissa mietittiinkin kuinka kauan olen ollut Jymyfani, mutta varmuuteen ei päästy. Noh, ainakin yli 20 vuotta.


Olin aamulla ollut töissä ja nukkunut ehkä pari tuntia ennen aamuvuoroa, joten hyvä että autoon asti pääsin kun jo nukahdin. Kyllä sitä kummasti kuitenkin jaksaa valvoa kun on mukanaa tekemistä. Meidän mummikin oli mukana, sillä kummini matkasivat pelin jälkeen mökille. Itsehän en valitettavasti voinut lähteä mukaan, kun työt taas kutsuivat seuraavana päivänä.


Matsista itsestään odotin tietysti Jymyn voittoa niin kuin varmasti kaikki muutkin Jymyn fanit. Onhan  se myös totta, että Jymy on rankattu mestarisuosikiksi jälleen kerran pelinjohtajien keskenkin, joten varmasti muutkin joukkueet tiedostavat potentiaalin.


Onneksi Hyvinkäällä säät hellivät meitä tällä kertaa ja päivä oli mitä parhain. 


Kunnareita nähtiin myös Jymyn toimesta pariinkin otteeseen.Ottelusta en voi sen sanoa olleen tasapuolinen, sillä toinen jakso oli varsinaista Jymyn juoksuilotulitusta. Ensimmäinen jakso olisi vielä voinut olla tasainen sen päätyttyä 1-4 Jymylle, mutta toinen jakso päättyi Jymylle huikeat 1-13. Ei mikään ihme, että Jymyn Toni Kohonen nousi tässä ottelussa kaikkien aikojen pesispelaajaksi.


Instagram.com/superjymy

Instagram.com/superjymy
Seuraavan ja viimeisen Jymyn matsin livenä tällä kaudella pääsen näkemään 12.6 Helsingin Meilahdessa, kun Jymy pelaa Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Onneksi ostin myös tuon Ruutu-palvelun kesäksi, jotta voisin heidän mainoksena mukaan nähdä "koko pesiskauden livenä", mutta eihän sieltä näy kuin yksi matsi viikossa ja sitäkään ei voi itse valita, huoh mikä pettymys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3