maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppu kului kerrankin vapaalla. Perjantaiaamuna työpaikka vielä kutsui kello 6:00 mutta kahdelta koitti vapaus. Sen erikoisempia suunnitelmia viikonlopulle ei ollut, mitä nyt kävimme lauantaina jäähallin kirpparilla myymässä vanhoja vaatteita Teijan kanssa. 


Perjantaina kävimme pizzalla Il Gabbianossa Samin ja Jonnen kanssa ja ilta jatkuikin terassilla pitkään. Heti kun aurinko lopetti paistamisen suoraan terassille, tälle vilukissalle tuli kylmä. Siis kylmä, 25 asteen helteessä. Illemmalla vasta kylmä olikin kun oli enää 20 astetta ja pelasimme mölkkyä Albergan puistossa. 


Lauantaina heräsin tosiaan hieman jälkeen 7 ja läksin Teijan kansaa kohti jäähallia. Täytyy kyllä sanoa että huono päivä oltiin valittu kun ei siellä juuri ketään ollut. Jonkun verran päästiin kyllä vaatteista eroon mikä ainakin itselleni on pääasia. Helpointahan se olisi tunkea ne UFF:in laatikkoon, mutta jotenkin se vaihtoehto ei nappaa. 

Lauantaina illalla katsoin tietysti jääkiekkoa muiden mukana ja toivoin Suomen voittoa. Onneksi se voitto sieltä tulikin suht helposti. Myönnän suoraan etten uskonut Leijonien pääsevän puolivälierästä enää yhtään pidemmälle, mutta onneksi näin. 

Lauantai-ilta kuluikin sitten tietokoneella pelatessa kun pojat pelasivat PS3 uudella lelullaan eli move-ohjaimella. Täytynee hommata siihen joku kiva jumppapeli itselle. 

Sunnuntaina suunnittelin meneväni ensin ottamaan aurinkoa ja myöhemmin meneväni salille kerran heräsin jo yhdeksältä vapaaehtoisesti. Kumpikaan suunnitelmista ei toteutunut, joten tietokone ja wow vei voiton. Illalla katsotiin Samin kanssa tietysti finaali. Harmi että Suomi hävisi vaikkakin Venäjä kaiketi snsaitsi voittonsa. Eniten kyllä ärsyttää Malkinin tekemä maali. Malkinin naamataulu on niin ärsyttävä omalla tavallaan että sen ei kyllä maaleja tarvitsisi tehdä. 
Tänään kävin aamulla salilla ennen töitä ja nyt istuskelenkin dösässä matkalla sinne. Tällä viikolla on tarkoitus ottaa itseään taas niskasta kiinni ja treenata ahkeraan. Viime viikolla kehonkoostumusmittauksessa paljastui, että olen onnistunut pudottamaan 1,3kg rasvaa 20 päivässä. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3