keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mothersday OOTD

Äitienpäivää vietettiin meillä rennoissa merkeissä. Ensin kävin äitini luona ja katsoimme yhdessä Frozen-elokuvan. Kyseessä oli piirretty ja olihan se ihan hyvä sellainen. Ei ollut ihan niin lasten hömppää kuin oletin. Pikkusiskoni myös selosti ajoittain vieressä ystävällisesti mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan niin elokuva ei käynyt sitten liian jännäksi. 

Äiti ja sen tytöt
Äidiltäni siirryttiin meidän mummille, jossa myös Hipari perheineen odotti meitä. Siellä tiedossa oli rentoa jutustelua Angry Birds-kakun ääressä, joka tietysti jäi itseltäni koskematta. Enhän ole ikinä syönyt kakkuja, en edes lapsena. Sama näyttää olevan siskollanikin.


College Gina Tricot / Farkut Guess

Isäpuoleni pääsi tietysti perinteisesti kuvaushommiin, sillä omalla kamerallani näin hyviä kuvia ei saa. Asuna toimi Gina Tricotin uusi collari, sillä viikon ainoana vapaapäivänä ei jaksa pukeutua kovin tiukkoihin vaatteisiin.

Tänään meillä onkin tiedossa juhlapäivä, sillä juhlimme 3-vuotispäiväämme Samin kanssa. Suuntaan tästä piakkoin salille Annikan kanssa (kunhan hän ei vain nuku pommiin) ja ripsihuollon kautta jonnekin syömään. Huomaa kyllä näistä kuvistakin, että olisi taas ripsihuollon aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3