maanantai 12. toukokuuta 2014

Elämäni aakkoset

Assmarket
eli tutummin S-Market. Ensimmäinen työpaikkani, jossa aloitin juuri täytettyäni 16 vuotta. Olen siis ollut koulun ohella töissä jo kymmenen vuotta.

Blogit
Tämä nyt oli aivan ilmiselvä valinta, sillä en tulisi toimeen ilman blogejani. Vaikka taas kirjoitusinto on ollut hieman kateissa, on sekin mielestäni aivan normaalia.

CS
Tuo peli, joka on tuonut minulle niin paljon. Ensimmäisen kerran tutustuin tähän peliin vuonna 2003 ja siitä lähtien sitä on tullut pelattua valehtelematta useita tuhansia tunteja. Olen saanut tämän kautta paljon ystäviä sekä arvokasta työkokemusta ulkomaita myöten. Ja joku väitti että pelaaminen on jotenkin pahasta?

Daniel
Eli ihana pieni pikkuveljeni <3

Emma
Vastaavasti ihana pikkusiskoni <3

Fitness
Urheilu on minulle nykyään kaikki kaikessa ja en enää tulisi toimeen ilman sitä. Kun olin 3 viikkoa kipeänä, lihaksiini sattui se kun en liikkunut ja huomasin kuinka väsynyt silloin olin sairaudesta huolimatta.Grillaaminen
Kesän ehdoton juttu, jota odotan jo kovasti!

Happiness
Tärkein elämässä oleva juttu <3

Isi
Joskus nuorempana en nähnyt isääni kovinkaan usein, sillä olimme juuri muuttaneet Oulusta Espooseen. Vaikka en näe isääni nytkään usein, on meistä silti tullut läheisempiä ja soittelemme usein.

Jääkiekko
Yksin elämäni seuratuimmista asioista. Tällä kaudella olen nähnyt livenä ja muutenkin enemmän jääkiekkoa kuin ikinä. Osittain johtuu myös työstäni, mutta kyllä sitä tulisi seurattua muutenkin. Toivottavasti Suomi nyt pärjää MM-kisoissa jatkossa paremmin!Kuntosali
Se toinen Koti.

Lanit
Lanittaminen on hauskaa puuhaa ja onneksi päädyin ystäväni houkuttelemana Assemblyille vuonna 2005. Siitä se sitten lähti.

Mummi
Liisa-mummini eli äitini äiti on yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. Hänkin alkaa olla jo aika vanha, joten täytyy olla kiitollinen hänestä niin kauan kuin hän on vielä täällä.

Nuoruus
Nautitaan vielä näistä muutamasta vuodesta, jotka ollaan alle kolmekymppisiä!

Opinnäytetyö
Tuo ihana projekti minulla on edessä nyt kesällä. Todennäköisesti tulen valmistumaan koulusta etuajassa!

Pesäpallo
Pelasin junnuna Oulun Lipossa ja koitin vanhempanakin pelata täällä Espoossa, mutta jengi vain sattui olemaan sellainen ettei se sitten innostanut käymään treeneissä. Onneksi pesiskausi alkoi lauantaina ja pääsen taas seuraamaan Jymyn matseja!

Que?
Tähän en keksi kyllä mitään.

Raahe
Kotikaupunki ja synnyinpaikka, syy siihen miksi kannatan myös Kärppiä jääkiekossa. Olen todella onnekas kun olen saanut syntyä muualla kuin pk-seudulla, sillä nyt koen näkeväni asiat hieman eri tavalla kuin alkuperäisesti täällä asuvat.

Sami
Tuo ihana mies, jonka kanssa saan kunnian elellä <3

Toivoton tapaus
Se olen monessakin suhteessa. Vaikka kuinka olen opetellut vähemmän laiskaksi kaiken suhteen, vielä on paljon tekemistä. Esimerkiksi koulun kanssa on luonnollisesti vaikeata kun hommat jätetään viimeiseen iltaan ja nyt pitäisi sitten sitä opparia saada tehtyä. Nyt sitä tsemppiä!

Uni
Kukapa ei rakastaisi nukkumista?

Volkkari
Meidän ihana kulkupeli on Volkkarin Polo, huikea pieni auto!

Wow
Tuo tämänhetkinen ykköspeli, jota tulee pelattua viikon aikana paljon. Raidaan nykyään ruotsalaisessa killassa ja tällä hetkellä homma alkaa näyttää taas hyvältä pelaamisen suhteen. Plussaa on tottakai ilmainen ruotsin kielen opetus. Nykyään ei tarvitse enää keskittyä kuuntelemaan kun riikinruotsia kivalla murteella pystyy ymmärtämään sivukorvalla.Xbox
Minulle hieman tuntemattomampi pelikonsoli, mutta Kinect on tällä huippu!

Ystävät
Puhdasta rakkautta kaikki <3

Zoo
Viime kesänä käytiin Samin kanssa Korkeasaaressa ja toivottavasti tänä syksynä pääsen oikeasti kissojen yöhön! *vinkvink*

Å
Pää lyö tyhjää...

Äiti
Tuo upea olento, joka on minut tuonut tähän maailmaan.

Ö
joo, nyt nämä saa riittää!

2 kommenttia:

  1. Muistan kun joskus kattelin sun pelaavan CS vuosia sitten, nyt vasta itekki on innostunu GO:n myötä! Muita FPS pelejä tullu väännettyä aika paljon mut tää CS tuntuu niin erilaiselta kun kaikki muut :) Ootko pelannu GO:ta ollenskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Go:ta ei oo oikeastaan tullut pelattua juurikaan nyt kun wowi vie kaiken ajan. Veikkaan että jos se poistuis kuvioista niin sitten tulis pelattua enemmän :) Kaikki vanhat tiimit oikeastaan lopetti 1.6:sen kuolemiseen niin sekin vaikutti omalta osaltaan :/

      Poista

Kiitos kommentistasi <3