torstai 1. toukokuuta 2014

Uudet kirppislöydöt

Kävin viime viikonloppuna Teijan kanssa taas Jäähallin kirppiksellä ja taaskaan ei tarvinut poistua tyhjin käsin. Tällä kertaa tarjontaa oli jopa runsaasti, mutta itsellä "saalis" jäi kahteen vaatteeseen. Teija löysi sitäkin enemmän, sillä hän löysi mm. kengät, pari huivia, pipoja sekä vaatteita. Kävimme myös Myyrmäen kirpparilla, mutta se oli niin karmea kokemus että jäi samalla myös viimeiseksi. Siellä oli vain liikaa ihmisiä sekä tarjonta oli suoraansanottuna pelkkää roskaa. Kaikesta ne ihmiset luulee saavansa jotakin. Itse en myös tykkää heistä, jotka tulevat kaupittelemaan uusia vaatteitaan kirpparille alkuperäisin hinnoin. Noh, nyt niihin vaatteisiin.Cubuksen burgundin punainen hame, 2€. Ihan tavallinen trikoohame, jossa takana on koko matkalta tuo vetoketju. Itsehän en liiemmin burgundista pidä, mutta tälläisinä pieninä alaosina ne menevät. Omistanhan jo tämänväriset farkutkin sekä ostin myös aiemmin burgundin värisen peplumhameen juurikin jäähallin kirpparilta.Tummansininen sifonkikauluspaita 3€. Kuva vääristää todella paljon, sillä tämä on ihan oikeasti tummansininen, jokseenkin myös todella tumma sellainen. Paita on hieman pidempi takaa kuin edestä.


H&M sifonkitunika 2€. Olen nyt jotenkin ihan hullaantunut sifonkivaatteiden ostamiseen kirpparilta, sillä tämä oli jo kolmas sifonkipaita, jonka ostin. Ehkä kuitenkin parempi niin, sillä ne ovat yhteensä maksaneet alle 10€ ja kaupassa olisin saanut kuluttaa varmasti jo lähemmäs 50€. Muutenkin olen harkinnut käyttäväni kirppareita enemmän hyödyksi, sillä miksi vaatteet pitäisi ostaa uutena kun ne voi ostaa hyväkuntoisina myös kirpparilta. Ainahan ei löydä tietenkään sitä mitä välttämättä etsii, mutta itselläni on ainakin käynyt hyvä tuuri.Rosebulletin toppi 2€. Tämä onkin nykyään jokaisen nettikirpparin vitsaus, sillä näitä saa edelleen Spirit Storesta, mutta näitä etsitään ja myydään ehkä aktiivisimmin koko kirppareista jos mietitään yksittäisiä tuotteita. Eilen kun käytin tätä paitaa, ymmärrän kyllä osittain hypetyksen, sillä olihan se kivannäköinen päällä ja varmasti kesällä näyttää vielä paremmalta kun saa vähän väriä iholle.

Tässä nyt parin viime kerran löydökset. Ostin myös mustat farkut viimeksi hintaan 3€, mutta en löytänyt nyt niitä kuvattavaksi tähän hätään. Olen itse menossa jäähallille myymään 24.5. Teijan kanssa ja toivottavasti pääsen isosta tavaravuoresta eroon. Tervetuloa siis tekemään löytöjä meidän pöytään silloin!

1 kommentti:

  1. Pakko käydä itekin taas kirpparilla heti ens viikolla. Sieltä voi kyllä tehä vaikka mitä löytöjä, eikä tee kipeetä kukkarolle. :)

    http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3