maanantai 5. toukokuuta 2014

Äitienpäivä meidän perheessä

Meidän perheessä äitienpäivää vietetään varmasti vallan perinteisissä merkeissä verrattuna muiden äitienpäivään. Äidille kuuluu viedä valkovuokkoja samalla kun menee käymään toukokuisena sunnuntaina sekä viedä myös jotain hyvää, jolla voi palkita äidin.

Oman äitini kanssa emme näe hirveän usein, mutta silloin kun näemme, puuhastelemme useimmiten jääkiekon parissa. Äidilläni on Bluesin kausikortti ja paras muistoni viime kaudelta onkin meidän reissu Hartwall Areenalle Jokerit-Kärpät- matsiin, sillä kannustamme molemmat myös Kärppiä. Töissä aina kettuillaankin minulle kun olen aito Etäkärppä. Kävimme ennen peliä viettämässä äiti-tytär-laatuaikaa hieman shoppaillen, Helsingissä kierrellen sekä kävimme myös Bravuriassa nauttimassa hyvät sapuskat.


Äitini äidin eli tutummin mummini kanssa olen nykyään äärimmäisen läheinen. Ukkini kuoleman jälkeen mummini muutti takaisin meidän kaikkien lähelle ja nykyään soittelemmekin melkein päivittäin. Jos minusta ei kuulu mitään, voin olla varma että puhelimeni soi pian. Useimmiten meillä ei juuri ole oikeaa asiaa, kunhan vain hölisemme sen tunnin päivässä. Aina kun ei kerkeä näkemään niin onneksi yhteyttä voi pitää näinkin.

Suunnitelmissa on myös mennä Flamingon kylpylään mummini kanssa, sillä hän rakastaa siellä lillumista. Edellisestä reissusta voit lukea täältä. Varsinaisen kylpylän puolella emme viihtyneet, mutta onneksi olimme ottaneet Spa & Wellness- puolen käyttöömme. Jos ette vielä ole käyneet, käykää ihmeessä!

Liikaa tulevasta sunnuntaista en viitsi paljastaa, sillä tiedän että oma äitini lukee blogiani, joten muutoin kaikki yllärit jäisivät häneltä kokematta :) Mikäli omat äitienpäivälahjasi ovat vielä hankkimatta, voit hankkia äidille elämyksellisen lahjan täältä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Elämyslahjat.fi - kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3