perjantai 12. syyskuuta 2014

Syyskuun LivBox

Kylläpäs tämän kuun LivBox yllätti tällä kertaa ihanuudellaan. Ihan aina kaikki tuotteet eivät ole osuneet nappiin omalla kohdallani, mutta tällä kertaa kyllä kolahti. Heitin vitsillä mummilleni kun olin matkalla hakemaan boxia, että joskohan tälläkin kertaa boxista löytyy huulirasva niinkuin melkein jokaisesta boxista aiemmin. Ja kyllä, osuinhan taas oikeaan, mutta tällä kertaa huulirasva oli huippuhyvä. Viimeisin oli sen verran pettymys, että se ensinnäkin tuoksuu ja valitettavasti myös maistuu pahalle.

Mitä sitten boxista löytyi?

IMG_0514

Koska olen erittäin laiska hankkimaan naamanpuhdistusvärkkejä, tämä tuli kuin tilauksesta. Siinä mielessä en ole perinteinen nainen, että ensinnäkin inhoan meikkaamista (hyvä jos jaksan hiuksia harjata aamulla) kun se on niin vaivaalloista ja vie aamuisin aikaa nukkumiselta, en varsinkaan jaksa leikkiä puhdistusaineiden kanssa jos sellaisia sattuu olemaan kotona. Nyt kuitenkin tätä kokeilleena iho tuntuu ihanan raikkaalta, joten täytyy alkaa jaksaa tsempata tämän käytön kanssa.

IMG_0516

Tosiaan, boxista löytyi se huulirasva, mutta tämä Nivean on kyllä ihan huippuhyvä kaikin puolin. Huulivoide kosteuttaa ihanasti ja tuoksuu ihanalle, tämä sopii suomalaiselle kyllä. Meillähän on tosiaan nyt nurkat täynnä huulirasvoja (6kpl Babylipsejä mm. löytyy), mutta tämä löysi kyllä paikkansa käsilaukusta samantien.

Hiuslakka oli itselleni tällä hetkellä turha, sillä pidennysten takia harvemmin suihkuttelen mitään ylimääräistä tukkaani, sillä olen huomannut, että hiukset vain kärsivät ylimääräisestä tavarasta. Pieni tuubi taasen on käsivoide, joka kyllä minun korppukäsilleni oli myöskin ajankohtainen. Eniten kuivista käsistäni kärsii työni puolesta kynsinauhani, jotka ovat poikkeuksetta aivan kamalassa kunnossa. Pitäisi varmaan hankkia pitkästä aikaa rakennekynnet, sillä niiden kanssa kynsinauhani pysyvät jostain syystä kunnossa.

IMG_0519

Boxista paljastui myös lisää naamajuttuja, nimittäin L'Orealin päivävoide. Yleensä kasvoilleni eksyy ajoittain ACOn kevyesti päivettävää kasvovoidetta, mutta tämäkin löysi paikkansa iltarutiineista. Kokeilin tätä myös tänään meikkipohjan kosteusvoiteena ja toimi siihenkin vallan mainiosti. Iho ei jäänyt rasvaiseksi tämän jälkeen ja voide imeytyi kasvoille nopeasti ja jätti muutenkin jälkeensä miellyttävän tunteen.

IMG_0521

Tälläisiä juttuja tosiaan tämän kertaisesta LivBoxista löytyi. Olin aluksi hieman kahden vaiheilla jatkanko boxien tilaamista kovasti vaihtelevan sisällön vuoksi, mutta tämä oli niin ihana yllätys, että jatkan tilaamista toistaiseksi.

Mites teillä, tilaatte LivBoxia ja jos tilaatte niin mitä olette tykänneet? :)

2 kommenttia:

  1. Oho on ollut kyllä tosiaan ihania tuotteita tällä kertaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kerrankin suurin osa meni käyttöön :) Mukanahan oli myös Katy Perryn hajuveden näyte, mutta se tuntu jotenkin tyhmältä liittää tänne.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3