keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Päivän asua ja haalarimerkkejä

Tänään selviydyin huikeasti jopa koko koulupäivän koulussa wou! Tosin päästiin kyllä livahtamaan aikaisemmin pois kun Laurean mallin mukainen wordidokumentti oli valmis. Koulussa kuljettiin tänään tälläisessä asussa:


Kengät H&M, housut Only, paita Gina Tricot, kaulakoru Pieces.


Kävin tänään myös piipahtamassa ruokatunnilla LAUREAMKOn toimipisteellä hakemassa opiskelijakorttini ja mukaan tarttui myös pari haalarimerkkiä. Noita onkin aikamoinen kasa nyt ommeltavana ja siihen voi tovi vierehtää :) Haalarimerkit näyttivät tältä:
Suosikkini on kyllä näistä ehdottomasti tuo pilkunnussinta-merkki :D Juurikin korostaa sitä opiskelijahenkeä mikä ainakin meidän koulussa vallitsee :)

Kävin myös tänään luomassa rinnakkaisblogin tälle blogille Bubbleroomiin, siellä siis esiintyy samat jutut kuin täälläkin :) Eksyin blogaamaan tuonne myös kun kävin siellä himoitsemassa yhtä karvaliiviä joka mun on ehkä pakko saada, tässäpä siitä kuvaa vielä:


Mitäpä tykkäätte? :)

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Huomasin kaverini kanssa nuo haalarimerkit, mitä olit hankkinut. Haluaisimme myös nuo google- sekä pilkku-merkit. Laitoin viestiä Laureamkolle, mutta he eivät lähetä postitse merkkejä yksittäisille opiskelijoille. Opiskelemme Lappeenrannassa, joten on hiukan pitkä matka lähteä toimistolle muutaman haalarimerkin takia. Pystyisitkö auttamaan meitä? :)
  t. Krisse
  krisse1987@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Mikäli haluatte niin voisin postittaa teille merkit jos niitä vielä on. Kouluni alkaa kuitenkin olemaan lopuillaan jo tältä vuodelta, että mahdollisesti menisi ensi vuoden puolelle. Miltäs suunnitelma kuulostaisi? :)

   Poista
  2. Olis huippua, jos onnistuisi! Eikä niillä nyt niin kiire ole, riittää jos ens vuoden puolella saamme ne. :) Jos selvität ensin et onko niitä vielä (2 kpl molempia), niin sovitaan sitten maksusysteemit. :)
   -Krisse

   Poista

Kiitos kommentistasi <3