torstai 8. syyskuuta 2011

Meikkailua

Pääsin pitkästä aikaa toteuttamaan meikkaustaitojani kun ystäväni Johanna tuskaili että ei keksi miten laittautuisi Nelosen ilotulitusbileisiin kun on siellä työharjoittelussa. On ilmeisesti sen verran fiinimpi tilaisuus ettei voi ihan perus omana itsenään mennä (vaikka Jossu on ihana sellaisenaankin <3 ). Yleensä siis näen Johannaa sillä tavoin että on lauantaiaamu ja kello on 6 ja tukka sojottaa aivan mihin sattuu (varsinkin otsis) ja meikit on myös hujanhajan pitkin naamaa :)


Tälläisellä arsenaalilla lähdettiin taistoon (huomatkaa pakolliset Batteryt :D ). Oli kaikenmoista kajaalia, luomiväriä, meikkivoidemoussea, poskipunaa, aurinkopuuteria, ripsiväriä sekä Läkerolia ja iPhone :) Lopulta päädyin käyttämään ainoastaan muutamaa tuotetta eli pohjalle Lumenen heleyttävää päivävoidetta joka luo kasvoille kaunista hehkua ja sen jälkeen meikkivoidettakin on mukavampi laittaa kasvoille. Luomiväriksi valikoitui Macin irtoluomiväri sävyltään Honeylust jonka ostin ruotsin reissullani. Silmiin tuli lisäksi erittäin voimakkat mustat rajaukset jotka toteutin Max Factorin Smokey Eyes Effect-tuplaluomivärikynällä. Itse ripsiin laitoin Maybellinen Falsies-mascaraa millä saa todella pitkät ripset aikaiseksi :) Poskille sipaistiin lisäksi Wet'n Wildin aurinkopuuteria.


Hiukset osoittautuivatkin päivän suurimmaksi operaatioksi, olin nimittäin päättänyt kihartaa ne ihanalla minisuoristusraudallani. Tukkaa oli aivan valtava määrä ja siinä menikin yli puoli tuntia kun siinä sormiani polttelin. Aluksi suihkuttelin hiuksiin Cutrinin kiiltosuihketta ja kirosin Johannan osittain märkää tukkaa :D Onneksi en omista hiustenkuivainta etten voinut korjata ongelmaa. Lopputulos oli kuitenkin mielestäni onnistunut ja Johannakin kehtasi lähteä ovesta ulos tämän näköisenä:


Saatiin otsatukkakin hienosti lakalla kuriin ja toivottavasti kiharat kestää läpi illan :) Tykkään kyllä noista suoristusraudalla tehdyistä kiharoista kun eivät ainakaan itselläni suorene melkein millään ellen niitä kunnolla kastele.

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3