perjantai 9. syyskuuta 2011

Miss Universum: Fantasiapukukierros


Miss Universum-kisa etenee kovaa vauhtia kohti maanantaista finaalia ja fantasiapukukierros on nyt siis käyty. Tälle kierrokselle osallistuivat kaikki kilpailijat. Puvut olivat jälleen kerran mitä mielenkiintoisempia ja mielestäni asut olivat kokonaisuudessaan onnistuneita tänä vuonna. Hienoa että missikisoihin otetaan mukaan näitä erilaisia revittelyosuuksiakin eikä aina vain niitä perinteisiä uima-ja juhlapukukierroksia.

Miss Portugali

Miss Ghana

Miss Kazakhstan

Miss Egypti


Miss Kosovo

Miss Kiina

Miss MalesiaMiss Ecuador

Suomen ikioma Pia Pakarinen
Miss Suomihan vaihtoi fantasiapukunsa yleisön voimakkaan vastustelun jälkeen ja täytyy myöntää että hyvä niin! Se kamala harmaa rätti ei todellakaan olisi sopinut näiden muiden pukujen joukkoon. Mielestäni tämäkin asu on aika kesy kaikessa kauneudessaan mutta silti siis onnistuneempi valinta niistä kahdesta. Kampaus on mielestäni myös aika kesy, ponnari tuollaisen mekon kanssa?? Hiukset olisi ehdottomasti pitänyt olla auki tämän asun kanssa.

Miss Columbia

Miss Ranska

Osa puvuista näytti taasen siltä kuin ne olisivat olleet suoraan Victoria's Secretin muotinäytöksistä napattuja kaikkine päähineineen ja etenkin siipineen. Tässä mallikuva kyseistä näytöksestä:

Mallina ihana Candice Swanepoel
Mielestäni asu 1 tuo mieleeni kovasti Miss Sveitsin :)

Miss Puerto Rico

Miss Sveitsi

Miss Aruba

Miss Bolivia


Ystäväni halusi lähettää myös blogissani seuraavat terveiset eli: "Terkkui äidille! T. Niko :)" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3