maanantai 12. syyskuuta 2011

Hot Jooga

Niinhän siinä kävi että tänään jäi se suunniteltu jooga välistä mutta huomenna lupaan skarpata! Pitäisi kyllä huomenna pari koulukirjaakin ilmeisesti lukasta ja käydä katsomassa 2 Samin säbämatsia mutta siinä samalla kai ne kirjat voisi sitten selailla läpi. Aiheet kun ovat vain jotain RUPia ja UMLia. 


Olen käynyt HotJoogassa ja HotPilateksessa Esportissa. Aiemmin Pilatesta kokeilleena tykästyin myös hotimpaan versioon. Hieman tylsähkö laji tuo Pilates on "jokapäiväiseenkäyttöön" joten jooga siinä ohessa tuo hyvää vaihtelua. Jopa hieman tönkömpikin ystäväni S sai itsensä taipumaan tuolla mukavassa 35-38asteen lämmössä :) Itsekkin olen parhailta ajoiltani kangistunut melkein täysin, nuorempana kun tuli harrastettua teline-sekä rytmistävoimistelua. Lempparini Hot Fitness Studiolla on ihan ehdottomasti "tavallinen" HotJooga tunti jota kuvaillaan Esportin sivuilla seuraavasti: 

HotJooga 60 Virkistävä joogaharjoitus, joka lisää sekä liikkuvuutta että kehonhallintaa. Tunti pohjautuu Hatha Joogaan. Sopii erityisesti aloittelijoille sekä aikaisemmin joogaa harrastaneille. Tunnin kesto on 60 min. (Näitä siis myös 90min mittaisina)


Toinen suosikkini on hieman vaativampi tunti:

HotFlowJooga 75 Tehokas ja dynaaminen joogatunti, joka pohjautuu Hatha Vinyasa Joogaan. Tunti koostuu dynaamisista liikesarjoista ja asanoista, joilla lisätään kehon liikkuvuutta sekä voimaa. Sopii aikaisemmin joogaa harrastaneille. Tunnin kesto on 75 min.


Esportin ainoa miinuspuoli uusille joogan kokeilijoille on joogamattojen korkea vuokrahinta, mielestäni 5€ vuokra on liian paljon. Panttisysteemi olisi mielestäni kätevämpi sillä Esportin käyttämät matot eivät kustanna kuin 20€. Ainakin itselläni on omasta takaa Niken Joogamatto joka maksoi aikoinaan juurikin sen kaksikymppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3