maanantai 19. syyskuuta 2011

Big Brother Talkshow 18/9/11

Eilen oltiin seuraamassa ystävieni kanssa Big Brotherin Talkshowta kun oltiin onnekkaasti voitettu liput itsellemme. Kaikkien suureksi "pettymykseksi" ystävämme Tanja ei ollut nimettynä häätöön joten saimme istua suht rauhassa sen suurempia jännittämättä. Istuimme toisessa rivissä suoraan Annikan ja Terhin ystävien takana jotka jännittivät iltaa meitä huomattavasti enemmän. Kyseessähän oli siis tämän kauden ensimmäinen asukashäätö.

Ovi Big Brother taloon
Kuvaukset kestivät kahdekasta yhteentoista, vaikka itse show kestää sen 1,5 tuntia. Studiossa oli erittäin kuuma sillä onhan siellä ihan mukava määrä noita spottivaloja. Näimme tietty myös ihanaisen juontajakaksikon erittäin läheltä ja täytyy myöntää että on se Susanna Laine upea ilmestys. Tykästyin eritoten hänen glitterkenkiinsä ja täytyy selvittää mistä ne on hänelle hankittu :D


Lähetys tuntui erityisen pitkältä siellä paikan päällä ollessa mutta hengissä selvittiin BB:n järjestämän mehutarjoilun ansiosta. Äänestystulos vaihteli jonkin verran illan aikana ja Annika oli kokoajan johdossa. Terhi ja oma inhokkimme Oskar olivat vuorotellen lähdössä talosta mutta kyllä sieltä oikea tyyppi asteli ulos. Oli kyllä suht hassunnäköinen tämä pornokeisari luonnossa, oli molempia juontajia huomattavasti lyhyempi :D Paikalla oli myös toinen "alan ammattilainen", nimittäin Mr. Lothar joka kuului Janican tukijoukkoihin. Mukanaan hänellä oli tietysti pari erittäin lyhythameista typykkää :)

Lähetykseen oli tungosta
Oli kyllä ihan positiivinen kokemus nähdä ihan itse miten tuotakin ohjelmaa sitten oikeasti tehdään. Äitini myös paljasti että olimme pariin otteeseen esintyneet itsekkin ruudussa oh no! Kädet jäi kipeäksi kaiken sen taputtamisen jäljiltä ja Mira jäi yhtä nahkatakkia köyhemmäksi :( Joku idiootti kun ei tajunnut että oli vienyt hänen nahkatakkinsa ja jättänyt omansa tilalleen. Oli kyllä sentään samaa kokoa samalta merkiltä ja mielestäni kyllä ihan kelpo nahkatakki. Taskussa ollut polettikin vaihtui sytkäriin. Onni onnettomuudessa että auton avaimet ei sentään taskuun olleet jääneet vaan olivat turvassa hameen taskussa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3