perjantai 16. syyskuuta 2011

Kauden avaus: Pelicans-Blues

Eilen oltiin siis fanimatkalla Lahteen katsomassa kauden ensimmäistä ottelua Pelicans-Blues. Koskaan en ollut aiemmin Lahden Isku-areenalla käynyt niin tulipahan tämäkin nyt nähtyä. Matka sujui rattoisan mukavasti ja yllättäen edes matkapahoinvointi ei päässyt iskemään.

Isku-Areena
Lahteen saavuttuamme kaikki Bluesfanit kerättin yhteenyhdessä sisälle, erikseen Pelicansfaneista. SM-liiga on kuulemma keksinyt uusia sääntöjä ja ohjeistuksia fanien erimielisyyksiä varten. Ihan hyvä idea mutta tuskimpa toimii kovin kauaa. Itse olen kyllä pettynyt jos minkäänlaista myllyä ei pääse kauden aikana syntymään :D

1-2 :)
Itse peli oli suht tylsä, Pelicans teki ottelun avausmaalin kolmannessa erässä mutta iloa ei jatkunut kauaa kun Blues iski 2 maalia miltei peräkkäin. Eli pisteet siis kotiin Lahdesta :) Kärpät kävivät myös rökittämässä Saipan 1-4 ja narrit voittivat vielä jullit joten hieno avauspäivä kaikenkaikkiaan.


Kotiin päästiinkin sitten viimeisenä hallista ulos järkkäreiden ja poliisien saattelemana. Muutama rohkea pellekaanifani siellä yritti huudella ja meille siinä sitten inistiin kun huudeltiin tietty takaisin.


Kotona oltiin joskus puol yhdentoista aikaan ja suurin osa jatkoikin matkaansa Aleen mutta me mentiin sitten kiltisti kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3