perjantai 1. kesäkuuta 2012

Getting ready for Princess-party

Huomenna juhlitaan sitten tämän neitosen 24v-synttäreita, vaikka oikeat synttärit ovatkin vasta ensi viikolla. Olen kutsunut tyttökaverini meille "etkoille" (ai että vihaan tota sanaa) ja Sami saakin häädön kotoa siksi aikaa todennäköisesti. Teemana meillä on prinsessabileet ja pukukoodina mekko.Tälläisen asun olen päättänyt laittaa päälleni. Katselin pitkään mekkoja mm. Hennesiltä ja Nellyltä, mutten löytänyt mitään säväyttävää ja tämä mekko käy mielestäni mainiosti tähän tilaisuuteen. Tiara on peräisin aikaisemmista pippaloista, joissa teemana oli raha.


Kengät ei nyt ihan mätsää tuon kirkuvan pinkin kanssa, mutta parempiakaan ei tähän hätään ole enkä aio shoppailla yksien synttäreiden takia mitään ylimääräistä. Ja baarissahan nämä vasta pääsevät jalkaan, joten ei sillä niin väliäkään.


Tässä vielä kuva mekosta in-action viime ystävänpäivältä. Hiukset ajattelin laittaa kutakuinkin samalla tavalla huomenna kuin yllä olevassa kuvassa.

Nyt kuitenkin lähden pinnistelemään töihin vielä viimeisen kerran ennen 2 viikon kesälomaa. Toivottavasti ilta sujuu leppoisasti ja huominen sitäkin railakkaammin!

2 kommenttia:

 1. Ihana mekko! :)
  Ittee jänskää huomiset Yo-juhlat!

  http://morethanmeets-the-eye.blogspot.com/?m=1

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi nudekorkkarit ! :)

  http://amalianmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3