maanantai 10. kesäkuuta 2013

Prinsessa Madeleinen häät: Studio

Lauantaina olin serkkuni Hannan aka Hiparin luona katsomassa Madeleinen häitä. Heti kun päivämäärä oli selkeä, sovittiin myös että nämähän katsotaan yhdessa ja taloutemme miehet saavat lähdön kodista siksi aikaa. Hannan mies uhkaili olevansa kotona, mutta totesi hiljaa makuuhuoneeseen lukitsemisen olevan huonompi vaihtoehto ja päätti kuitenkin (omaksi onnekseen) lähteä töihin.

Häitä varten oli varattu tietysti skumppaa, mansikoita, juustoja ja patonkia. Olimme myös tietysti pukeuteneet mekkoihin, jotta tunnelma on sopiva.
Häät olivat kyllä mielestäni Madeleinen oloiset ja voi kun aina niin jäinen Chris meinasi alkaa itkemään kun Madde saapui kirkkoon! Puku oli hyvä ja pahinta oli pelätty tiaravalinnan kanssa, mutta onneksi Madde ei niin noudata noita perinteitä. Häät olivat kaikinpuolin onnistuneet paitsi kuvanlaatu oli ajoittain aivan järkyttävä. Ja ainoa asia joka lähetyksessä jäi häiritsemään oli että samalla sekunnilla kun Madde asteli kirkkoon, häntä kuvattiin aivan liian kaukaa ja aivan liian huonolla kuvanlaadulla ja sen jälkeen vielä pitkä tovi takaa, ettei nähty kunnolla HETI asua, koska sehän näissä nyt olisi ollut ihan tärkeintä!

Postailen myöhemmin sitten enemmän aiheista hääpuku, tiara ja vieraiden vaatteet! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3