lauantai 8. kesäkuuta 2013

Synttäripäivä 4/6/2013

Tänä vuonna koitti se karmea päivä kun minäkin täytin vihdoin 25 vuotta. Saavutin siis ainakin omasta mielestäni sen päivän etten tästä enää vanhene. Eipä tässä vielä mitenkään erikoisen vanhalta kyllä tunnu, mutta kuten isänikin kivasti totesi että kohta olenkin sitten jo 40. Oikein kivaa siis :)

Päivän olin pyhittänyt itselleni vapaaksi töissä, sillä en halunnut omaa päivääni pilata typerien asiakkaiden nalkutuksella. Ilmatkin onneksi suosivat ja Leppävaaran urheilupuisto tarjosi loistavat puitteet auringonotolle.


Lueskelin aikani kuluksi Blondinbellan eli Isabella Löwengripin kirjoittamaa kirjaa " Egoboost - Överlevnadsguide för unga tjejer" eli selviytymisopas nuorille tytöille. Kirjassa puhutaan paljon tyttöjen välisestä kilpailusta ja katkeruudesta, ihan asiaa kyllä omasta mielestäni. Lisäksi kirja sisältää paljon juurikin "selviytymis"vinkkejä sekä egoboost-vinkkejä. Suosittelen kyllä kaikille ruotsia ymmärtäville!

Kyllästyttyäni pihalla makoiluun tulin kotiin ja päätin jatkaa makoilua sitten kotoparvekkeella. Kuitenkin pian makoilu sai riittää, kun piti alkaa siistiytymään ja lähteä Samin kanssa syömään Grilli Toroon. Ensin olin kuitenkin saanut Samilta lahjani, joka oli aivan ihana ja juuri tälle tytölle sopiva:Sain nimittäin uudet pinkit kuulokkeet! Tälläisiä minulla on aiemmin ollut valkoisena, mustana sekä pinkkinä ja nyt vaaleanpunaisena. Nämä ovat siis SteelSeriesin Siberia V2 kuulokkeet ja aiemmin olen omistanut V1 eli niissä ei ole ollut tuota ulkonevaa mikkiä vaan se on ollut erikseen. Aiemmin pelailin Samin Roccat Kaveilla, mutta kyllä nämä vain voittaa ne aivan 100-0. Ovat siis todelliset nörttitytön unelmat <3

------------------------

Keskiviikkona 5.6 äitini, siskoni, mummini ja iskäpuoleni tulivat synttärikahveille meille, sillä olin myös tiistain halunnut viettää sukulaisilta rauhassa. Keskiviikkonakin itselläni oli ollut vapaapäivä ja silloinkin olisin tietysti ollut ottamassa aurinkoa jos säät olisivat sallineet, mutta jouduinkin sitten testaamaan uusia kuulokkeita keskiviikkoisen wow-resetin parissa (wowissa viikko alkaa keskiviikosta).


Synttärieväitä me ei Samin kanssa maistetukkaan, sillä karppaaminen jatkuu vielä ensi viikonloppuun saakka ainakin. Sitten onkin tiedossa bileet, joissa varmasti tulee syötyä ja juotua yli kaikkien hiilarisuositusten. Siskoni 5v. tuntui ainakin saavuttavan sopivan sokerihumalan tason noista "sossu"fanipaloista :)


Ja itse synttärisankari edes yhdessä kuvassa ikuistettuna säätämässä kameran kanssa :) Kivat synttärit oli kaikinpuolin ja kiitos kaikille muistaneille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3