sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

New in: Shoes, shirts and skirts

Nyt kun alet ovat alkaneet (jeij opiskelijan kulta-aikaa!) niin minäkin olen viimeinkin raaskinut ostaa jotakin uutta itselleni. Koska olen laihtunut ulos kaikista kesävaatteistani, sain jopa perustellusti ostaa hieman uusia. Samoin kenkäpuoli on saanut täydennystä vanhojen hajottua.

Trikoomekko Gina Tricot, muistaakseni 12,95€ tai ainakin lähellä sitäTämä valkoinen toppi on myöskin Gina Tricotista ja tämä maksoi 29,95€. Tämän ostamista olisin joutunut miettimään ellei poikaystäväni olisi tarjoutunut tätä minulle hankkimaan. Kuitenkaan GT ei ole niin laadukas kauppa että suht perustopista maksaisin opiskelijana näinkin paljon.

Tennarit WARP Stadiumista 10€


Nämä tennarit ostin myöskin Stadiumista, mutta lastenosastolta. Merkkiä näissä ei ole (ei ole ainakaan Converset), mutta kun maksoivat myöskin 10€ ja näissä oli nuo kivat vetskarit niin ei sen niin väliä. Olen aina halunnut Conversen tyyppiset tennarit, mutta sen takia kun ne maksavat niin paljon, olen ajatuksesta luopunut. Muutoinkin suosin mieluummin edullisia merkkejä kuin kalliita merkkejä noin muutoinkin. Juurikin Hannan kanssa asiasta puhuttiin muutama päivä sitten ja olemme molemmat sitä mieltä, että ei ole järkeä ostaa merkkiä jos täysin vastaavanlaisen voi saada paljon edullisemminkin. Merkkituotteet saivat myös kovaa kritiikkiä tuttavaltani Mialta, joka oli ehdottomasti sitä mieltä että käyttövaatteet (sukat, alusvaatteet, tavalliset t-paidat) eivät ehdottomasti saa olla merkkiä, koska kuka tarvitsee oikeasti 100e sukkaparin? Tietyissä asioissa ehkä kannattaa satsata, mutta tarvitseeko myöskään tavallisen valkoisen t-paidan olla vaikkapa Guessia? Mielestämme ei.

Noniin nyt kun aiheesta on eksytty ja ehkä palattu niin tälläisiä kesälöytöjä olen aleista kotiuttanut. Päädyin myös tilaamaan Nellyn alesta pari mekkoa uuden työpaikan johdosta, mutta niistä sitten lisää kun saapuvat.

Oletteko te löytäneet kivoja juttuja alesta? :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3