torstai 13. kesäkuuta 2013

Nicerun Espoo

Eilen olin ylittämässä itseäni työkaverini Mallun kanssa, sillä osallistuimme Niceruniin eli 5 kilometrin juoksulle Otaniemessä. Itsehän en juoksua juurikaan harrasta ja tämä olikin jo huikea kolmas lenkkini tänä vuonna. Kuitenkin jaksoin juosta koko matkan eli ylitin tavoitteeni! Hieman kyllä teki mieli välillä luovuttaa ja välissä kävelimmekin n. 2 sekuntia, jonka jälkeen tajuttiin että kyllä se käveleminen on vain hirveämpää.


Scandinavian hunksit olivat tarjoilemassa "alkulämpöä" juoksijoille. Itseäni kyllä hieman huvittaa kun aikuiset miehet tanssahtelee discomusan tahtiin :D Tarjolla oli myös oikeaa alkulämpöä Fressin tarjoaman jumpan parissa, mutta me tyydyttiin Mallun kanssa katselemaan vierestä. Sääkin oli aika huono kuten kuvasta näkyy, mutta onneksi raekuuroilta ja kaatosateelta vältyttiin juoksun aikana.Lenkille päästiin n. 18.30 ja itse lenkille kertyi mittaa SportsTrackerin mukaan 5.3km. Aikaa meillä meni virallisesti hieman alle 38 minuuttia, mutta laitoin kellot kulkemaan ensimmäisten lähtiessä liikkeelle. Olettaisin että ajasta voidaan vähentää n. 2 minuuttia, sillä sen nyt tietää mikä ryysis ja sumppu siinä syntyy kun n. 1200 naista lähtee hölkkäämään samaan aikaan. Päätettiin Mallun kanssa että ohitetaan ainakin joku ja kyllähän niitä ohituksia kertyi huikea määrä. Välillä ohi oli vain vaikea päästä kun tilaa oli vain 2 metriä ojien välissä. Välillä myöskin tosiaan juututtiin "karavaanareiden" taakse, mutta onneksi 4 juostun kilometrin jälkeen suma alkoi hellittää.


Ja hieman oltiin punaisia lenkin jälkeen, kiitos myös päälläni olleiden hupparin JA takin. Eihän nyt kesällä lenkillä tarkene ilman näitä? Noh tyhmästä päästä kärsii punainen naama vai mites se meni. Kivaa kuitenkin oli ja oli oikeasti ihana huomata, että jaksan sen 5km juosta pysähtymättä ja mielestäni aikakin oli ihan kelvollinen omaan tasooni nähden. Minähän siis inhoan juoksua ja kaikkia lajeja joissa oikeasti joutuu hikoilemaan naama punaisena. Siksi mm. vesijuoksu on kovassa suosiossa itselläni kun siinä vältyn näiltä molemmilta.

Oliko teistä joku mukana Espoossa tai jonkun muun paikkakunnan Nicerunilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3