torstai 20. kesäkuuta 2013

Parveke kukkimaan

Käytiin tiistaina Samin kanssa Ikeassa hakemassa parvekkeelle kauan kaipaamani kukat ja kyllähän siellä kelpaa taas melkein oleilla! Eilen vielä kun paistoi aurinko välillä vähän turhankin kuumasti, mutta ei saisi valittaa.
 Istutin viimevuotiseen parvekelaatikkooni 4 kukkaa, joista nyt 2 tunnistan muratiksi (kai) ja yhden gerberaksi. Tuon lilan kukan nimeä en muista, mutta nätiltähän se näyttää ja se on pääasia. En kuitenkaan niin hasardiksi rupea näiden kukkien kanssa, että jotain muuta niistä tietäisin kuin että niitä pitää kastella.

Otettiin parvekkeelle myös hieman helppohoitoisempiakin kasveja, nimittäin näitä enemmän unohduksia kestäviä havupuita (tai ainakin jotain sinne suuntaan). Samihan näistä ei tietysti välitä. Uusia parvekekalusteita ollaan myös katseltu, mutta sopivia ei ole vieläkään löytynyt, joten taidan tyytyä vanhoibin tuoleihin, joissa ei nyt varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta kivemman näköisiäkin olisi olemassa. Kai sitten pitää hankkia vain uudet pehmusteet näihin, sillä onnistuin pilaamaan edelliset jättämällä ne talveksi ulos, fail.


2 kommenttia:

  1. Ihanannäköinen <3 saat tulla laittaa munki parvekkeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu hakee mut plantagenii/ikeaan ni käydää ostoksil ja sit voin tulla sun luo herbaa ne :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3