keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Prinsessa Madeleinen häät: Tiara

Ennen häitä niiiiin pelkäsin, että Madeleine joutuu jostain syystä laittamaan päähänsä Cameo-tiaran, mutta onneksi siltä pettymykseltä vältyttiin. Kuitenkin olisin ollut hieman utelias, että saisiko kyseisen (melko ruman) tiaran laitettua jotenkin kauniisti päähän.

Cameo-tiara
Tämä on siis se tiara joka Silvialla ja Victorialla oli häissään. Hieman ehkä liian vanhanaikainen ja mummohtava Madeleinelle eikö?

Mutta nyt siihen itse Madeleinen tiaraan. Madeleinehan valitsi miltei usemmiten käyttämänsä tiaran eli Modern Fringe tiaran. Tiara on alunperin Silvian ja Silvia on sen ilmeisesti saanut 10-vuotis häälahjaksi kuninkaalta.


Onneksi tämä tiara tuli valituksi, sillä se on vain ihan uskomattoman kaunis ja "maddemainen" ainakin omaan silmääni. Tätä tiaraahan on myös käytetty usein kaulakoruna niin Silvian, Victorian kuin Madeleinenkin kaulalla. Lisäksi hunnun saa mielestäni kauniisti lähtemään tuosta tiarasta vaikka Madden nuttura olikin välillä mielestämme liian alhaalla niskassa. Kuitenkin niin tai näin, ei voi sanoa kuin pitäväni tästä lopputuloksesta :)


Tiara Maddella aiemmin
Mielestäni tiara oli siis aivan oikea valinta näihin häihin vaikka toinen hyvä valinta olisi ollut Connaught tiara. Ilmeisesti sen käyttöön saaminen on aika kiven takana, sillä ilmeisesti se on ikäänkuin Silvian käyttöoikeutena. Victorian häissähän Madeleine sai käyttää kyseistä tiaraa ja se onkin tietääkseni ollut ainoa kerta kun Connaught on ollut hänen päässään. Connaught tiaraahan voi myöskin kaulakoruna.

the Connaught tiara
Mitä te olette mieltä, oliko valinta oikea ja olisitteko muuttaaneet jotain (kampaus, huntu yms)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3