tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ikea shopping

Ihan ensimmäiseksi anteeksi kovin pitkästä tauosta, ei vain ole ollut halua kirjoittaa mitään eikä nyt olekaan tapahtunut mitään kovinkaan erikoista. Jussikin oli ja meni ja perjantaina nukahdinkin jo kymmeneltä rankan työviikon jälkeen. Sama ihana heräilyrutiini jatkuu taas tällä viikolla, ompahan ainakin viikonloput vapaita jos tästä jotain positiivista pitää hakea. 

Tänään Mira-pupuni tuli hakemaan minut töistä jo onneksi ennen 12, kun kerrankin pääsin ihanan aikaisin. Ehdimpä vielä hyödyntää ulkona olevaa aurinkoakin ottamalla pienet torkut parvekkeella, joka on muuten hieno nyt! Käytiin siis Ikeassa tänään hakemassa parvekekukkia ja tarttuihin sieltä mukaan kaikkea muutakin pientä ja näin sattumalta vanhaa työkaverianikin joka oli eksynyt Ikeaan töihin. 


Mun oli ihan pakko laittaa tänään noi housut päälle, jotta pupukin näkee housut luonnossa. Taisipa tykästyä niihin vielä vähän enemmän!



Paljon kaikkia kivoja sisustusideoita tuli bongattua ja tässäpä pari lempparia: Ylempää kuvaa voisin soveltaa mahdollisesti meidän parvekkeella, ei tosin tuossa valkoisessa muodossa, sillä haluaisin sinne Ikean rottinkituolit, joita kävin tänään testaamassa ja oli muuten hyvät! Alemmassa kuvassa on tauluhyllyyn asennettu sininen ledivalo ja seinään ujutettu nätti sisustustarra. Ei vain taida rohkeus riittää asentamaan tuollainen esimerkiksi makkariin. Sain myös ostettua meidän Pariisin karikatyyripiirroksille vihdoin kehykset ja nyt odottelen että Sami tulee asentamaan ne seinälle!


Tälläiset kehykset siis kyseessä ja sattuivat mukavasti olemaan alessa. Yllätyin kun noissa on ihan oikeat lasitkin edessä eikä vain muovinen levy niinkuin muissa samanmerkkisissä kehyksissä joita meillä on. 



Parvekkeella sain hankittua siis nämä kaksi kukkaa, toinen lattialle ja toinen puupenkin päälle. Haluaisin vielä yhden roikkuvan parvekkeen vasempaan laitaan, mutta sellaista en tuolta löytänyt. Löysin myös olkkarin pöydälle "sulkakukan" joka näyttää tältä:


Nyt täytyykin lähteä kohti ruokakauppaa, jotta jaksaa illalla hieman siivoilla ja pääsen myös lempipuuhaani eli tiskaamiseen. Ostin meille pari uutta lautasta, paistinpannun sekä yhden kulhon rikkomani tilalle. Sisustuskaupoille lähdettäessä on parempi muistaa aina nämä sivuvaikutukset, sillä eihän näitä uusia juttuja ole kiva katsoa jos ei ole siistiä! 

5 kommenttia:

  1. Siisti blogi sulla, itsekin haaveilen samanlaisesta, vähän naisellisemmasta tyylistä, joka sulla on! :)

    http://saint-avenue.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Laura: Voi kiitos paljon! :) Mun tyyli on nyt kesällä lähtenyt ehkä vielä naisellisempaan suuntaan, kun oon pakottanu itteni käyttää hameita ja oon löytäny Zaran ihmeellisen maailman :D

    VastaaPoista
  3. Tuommonen iso lattiakukka olisi tosi nätti. Ikinä en vaan ite sellaista raaski ostaa, kun kuolis kumminkin :D

    VastaaPoista
  4. Kristi: Veikkaan, että toi saattaa hyvin todennäköisesti kuolla myös mun käsittelyssä :D Toivon kuitenkin että noi nahkeat lehdet vähän auttaa pitämään sitä hengissä :) Mutta toisaalta hinta ei ollut enempää kuin 20€, joten onneksi ei ollut ihan mieletön investointi!

    VastaaPoista
  5. Ikea on ihana mutta petollinen. Mä välttelen kyseistä paikkaa budjetin pelastamiseksi :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3