maanantai 17. helmikuuta 2014

Eiliset kirpparilöydöt

Eilen tuli tosiaan tsekattua hieman extemporesti jäähallin kirppari Suvin kanssa. Oltiin sovittu treffit 8.40 jäähallin eteen, jotta ehditään varmasti ensimmäisten joukossa kirpparille. Ovet olivatkin auki jo silloin kun saavuimme paikalle ja porukkaa oli ehkä vähemmän kuin mitä odotin. Kirpparihan järjestetään kutakuinkin aina silloin viikonloppuisin kun siellä ei ole muita tapahtumia. 

Kirppari toimii ensimmäisessä kerroksessa ja hallissa olikin kätevä sompailla löytöjä etsiskellen. Paljon roskaahan siellä myös oli, mutta meidän ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Itselläni reissulla kului huikeat 21€ rahaa ja Suvilla taisi mennä 15€. Käytiin myös myöhemmin vielä Kaivarin Kanuunassa, joka on nimensä veroisesti Kaivarissa sijaitseva itsepalvelukirppis. Suosittelen kirppareiden ystäville kyllä molempia. Itse odotan innolla myös Suvilahteen aukeavaa uutta "Valtteria".

Nyt sitten niihin itse löydöksiin:

Farkut Gina Tricot 3€ // Shortsit Gina Tricot 2€


Muistan näitä shortseja viime kesänä katselleeni, mutta silloin jäivät hyllyyn. Nyt sainkin nämä sitten tuhat kertaa edullisemmin ja kuin uutena. 

Hame New Yorker 2€
 Tämä hame ei selvästi ollut sen enempää sitten kuitenkaan edellistä omistajaansa kiinnostanut, sillä laput olivat edelleen kiinni. Ovh. hameella oli ollut kivat 20€, joten kiitos tästäkin! Jotkut ehkä muistavatkin etten ole burgundin punaisen ystävä, mutta kaikkeen kai tottuu, sillä omistampahan nyt sen värisiä vaatteitakin. Joku raja on kuitenkin oltava, joten burgundin punainen saa päälläni jäädä pelkkään alaosaan.

Sifonkipaita H&M 2€
Sifonkisia paitoja olen metsästänyt monesti, mutta nyt kun sellainen käveli näin edullisesti vastaan, en voinut vastustaa. Kyseessä on hieman oversize-malli, mutta mielestäni tämä oli oikein nätti päällä. Ehkä näemme tämän huomenna tositoimissa toimistolla!

Paita 5€
Tämä paita löytyi itseasiassa Kaivarin Kanuunasta ja aluksi ensimmäisellä kierroksella en tätä huomannut. Hieman tämä jäi kummittelemaan mieleeni, sillä aluksi tämä vielä jäi rekkiin, mutta arvelin että tämä jää harmittamaan jos en otakaan. Toista kun tuskin enää tulee vastaan. Onneksi ostin!


Kengät 7€
 Kengissä edelliselle omistajalle oli ilmeisesti käynyt hassusti, sillä oikea kenkä on kokoa 36 ja vasen 37. Onneksi omat jalkani ovat hieman eri kokoiset juurikin tähän suuntaan, joten kenkien eroava koko ei ollut itselleni ongelma. Saimpahan siis uudet ruskeat saapikkaat vieläpä käyttämättöminä edullisesti edellisten ruskeiden juuri hajottua. Kohtaloa kenties?Tänään oli tietysti pakko laittaa heti uudet vaatteet päälle postissa käynnin ajaksi ja kyllähän nämä nyt kivalta näyttää. Vaikka housut on melko lällärit, ilmeisesti pastelli on tulossa muotiin taas keväällä. Olen siis hieman ennakkoon jo aloittanut värien käytön. Ihme ja kumma kaikki vaatteet olivat sopivia, joten turhia ostoksia ei tullut tehtyä lainkaan. Lisäksi sain ihan käsittämättömän paljon uusia vaatteita kahdella kympillä. 

Onko teillä muilla ollut yhtä hyvää tuuria kirppareiden kanssa?

4 kommenttia:

 1. Eikä vähän hyvä tuuri noiden kenkien kanssa! Mullakin on toinen jalka huomattavasti isompi joten tällästä mäihää odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! :) Kyllä ne sitten tulee eteen kun on tarkotus!

   Poista
 2. ootpa tehnyt hyviä löytöjä :)
  http://petrajuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3