perjantai 21. helmikuuta 2014

Kauneushoitola Aika Ihana - Kokeilussa Kavitaatio

Kävin eilen yhteistyön merkeissä Kauneushoitola Aika Ihanassa, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Aikatalon 9. kerroksessa. Olimme sopineet Kristan kanssa ensin pienen esittelykierroksen hoitolassa ja sitten kokeilisimme kavitaatiohoitoja. Mikä sitten on kavitaatio?

Hoitohuone
Kavitaatio on kolmivaiheinen täysin kivuton hoito, jossa tarkoitus on hajottaa rasvasoluja ihon alta ultraäänellä. Ensimmäisessä vaiheessa lymfapisteet avataan, jotta kuona-aineet poistuvat ja tämä vaihe kestää 2 minuuttia per avattava lymfapiste. Itse Kavitaatio on toinen vaihe, jossa tapahtuu hoidettavalla alueella varsinainen rasvasolujen rikkominen. Jokaista hoidettavaa aluetta käsitellään 8 minuuttia ja hoito itsessään ei tunnu yhtään miltään. Kolmannessa vaiheessa radiofrekvenssi laittaa kudokseen rikkoutuneet rasvasolut liikkeelle. Tämä vaihe oli kaikista miellyttävin, sillä tässä hoitolaitteen pää lämpeni hieman ja hoito tuntui ainoastaan mukavalta. Hoito itsessään kestää n. tunnin ja hoitosuositus on viikon välein minimissään 3 kertaa, jotta hoidolla saadaan tuloksia. Lisäksi Aika Ihanassa voi ottaa aineenvaihduntaa kiihdyttävän sekä lihaksia stimuloivan hoidon, joka vastaa kuntosalilla käyntiä ja lihakset saattavat olla seuraavana päivänä kipeinä kuin salikäynnin jälkeen.

Kavitaatiolaite sekä hoitopäät
Yleisimpiä hoidettavia ongelma-alueita ovat etu- ja takareidet, pakarat, vatsa, jenkkakahvat sekä allit. Omat hoitoni kohdistettiin pyynnöstäni jenkkakahvoihin sekä epämääräiseen rasvakerääntymään rintojeni alla. Ensimmäisellä hoitokerralla mittaustulos näytti jenkkakahvoista lähteneen - 0,5cm, mutta koska poistettavaa rasvaa on kuitenkin verrattain vähän, heti näkyviä tuloksia ei ollut kauheasti syytä odottaakaan. Hoidon tuloksia parantaa vähähiilihydraattinen ruokavalio, jota noudatan jo sekä liikunta. Kävinkin eilen salilla crossaamassa tunnin tehostaakseni hoidon tehoa.

Parhaimmat tulokset Aika Ihanassa heti hoidon jälkeen Kavitaatiolla ovat olleet - 5cm ja uskon myös itseni saavan tuloksia 3 hoitokerran jälkeen. Kuitenkin kun ruokavalio ja liikunta saavat tälläisen lisäboostin, eihän se voi kuin toimia. Luottavaisin mielin siis ollaan!

Itse Kavitaatiolaite on Suomessa valmistettu ja taatusti laadukas. Lisäksi Aika Ihanan henkilökunta oli aidon ystävällistä sekä hoitajani Krista oli ihan mahtava tyyppi! Onneksi minulla on jo ensi tiistaille sovittuna uusi aika, jolloin pääsen taas nauttimaan pienestä hengähdyshetkestä. Samalla myös aikeinamme oli laittaa ripsienpidenykset, joten saan myös naamavärkin kuntoon samalla käynnillä! Tiistaina sovimme ottavamme itse hoitotilanteesta parempia kuvia, jotta tekin sitten näette miten kavitaatio oikeasti tapahtuu.

Aika Ihana haluaakin tarjota blogimme lukijoille tutustumiskäynnin hintaan 80€ (ovh. 150€) sekä 3 kavitaatiohoitoa tutustumishintaan 240€ koodilla FFF240. 

Ajanvaraus onnistuu netin kautta osoitteessa www.aikaihana.fi/ tai puhelimitse numerosta 045 852 2249. Varaus onnistuu myös sänköpostitse osoitteesta aikaihana@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3