sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ei pysty, meil on lanit

Viikonloppuna lanitimme pitkästä aikaa Samin, Hiparin ja hänen poikaystävänsä Kallen voimin. Tiedossa oli yhden yön kestävät wowilanit, sillä lauantaina olimme Samin kanssa suuntaamassa Armin Van Buurenin keikalle. Kaikkien muiden pelaaminen oli hieman jäänyt tauolle paitsi omani, mutta onneksi Hipari korjasi asian jouluna ostamalla heille peliaikakortit pariksi kuukaudeksi. Siitähän se sitten taas lähtee!

Laneilla kuuluu juoda muumilimua

Laneilla tehtiin tietysti meille perinteisiä asioita eli syötiin tortilloja, nautittiin hieman alkoholituotteita samalla kun juostiin LFR ja Flex. Tulipahan myös tehtyä muutamia achyja ja haettuja muutamat uudet mountit taskuun aka lentävät taikaponit. Laneillahan ei tunnetusti nukuta vaan Ulduarissa väännettiin aamuviiteen. 


Aamulla eli päivällä klo 14 oli aika taas iskeytyä takaisin LFR:n pariin Discomakella eli tankkaavalla homppelipaladinillani. Aikaisemminhan Discomake on kuulunut niin sanottujen roska-alttien joukkoon eli se on kaivettu romukopasta esiin lähinnä pakon vuoksi. Nyt kuitenkin osaan jopa pelata sillä ja uskallan ottaa sillä yksin Flexin haltuun!. Yleensähän wowikaverini Keilaa tulee tankkihommiin kanssani. Discomakehan syntyi yhtäaikaa Wangslingin kanssa (Hiparin hahmo) silloin kun hänkin oli saanut oman wowinsa. Niinkuin minä, hänkin pelasi aluksi poikaystävänsä accountilla. 

Melkoisen huvittavaa lukea noita ihan ensimmäisiä wowijuttuja kun miten kaikki onkaan muuttunut. Silloin kun aloitin pelaamisen, hunterillakin oli tosiaan myös melee-ase enkä tosiaankaan osannut pelata millään. Nyt sitten tahkotaan HC-progressia ruotsalaisessa raidikillassa ja tuloksena onkin tällä hetkellä killalla 12/14 HC kaatoa, joista uusin tulokas on itselläni vielä kaatamatta, mutta eiköhän sekin korjaannu lähiaikoina. Gearia hunterilleni Camsulle on kertynyt ihan mukavasti niskaan ja liiasta gearista kärsien jouduin afkaamaan osan acheista Ulduarissa etten vain vahingossa tapa ketään. 

Oma uusin tulokkaani on lvl 90 munkki nimeltään Naalí, josta hänestäkin tulee aikoinaan tankki. Specci ja gearit ovat jo kunnossa, mutta rohkeus pelaamiseen puuttuu vielä. Siihen asti on sinniteltävä meleen roolissa pelkkänä dpsinä ja toivottava että gearit tulevat nopeasti kuntoon. Kuten aiemmin jo puhuin näistä roska-alteista, Naalíkin oli aluksi siellä kuuluisassa romukopassa. Discomakeen verrattuna Naalí sai verrattain nopeasti ihan ok gearit minun altikseni ja jopa glyphit ja gemit yms löysivät tiensä geariin. Huomasin myös viikonloppuna, että myös Hiparin hunter nimeltään Emedeo kuuluu selkeästi roskasakkiin, sillä sieltä puuttui myös kaikki enchantit yms, mutta käskytin Hiparin lähimmän AH:n eteen ja kävin ottamassa homman haltuun. 

Vaikka lanit olivat lyhyet, aika tuli tehokkaasti käytettyä pelaamisen parissa. Tottakai seuraavia laneja suunniteltiin jo hieman, mutta sen enempää niistä ei saatu aikaiseksi kuin että ne ovat Hiparilla. Ehdotin myös että pitäisikö lähteä kesällä Assyille lanittamaan jos saisi hyvät katsomopaikat. Onhan siitäkin jo kohta 10 vuotta kun ensimmäisillä Assyillani kävin!

Ja loppuun vielä otsikkoa inspiroinut huikea pätkä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3