tiistai 25. helmikuuta 2014

OOTD 24/2/2014

Eilen oli aika palautua minilomalta ja aika palata toimistolle. Aamulla iski pienoinen asukriisi, sillä normaalista poiketen en ollut valinnut vaatteita ollenkaan valmiiksi. Suunnitelmissa oli myös mennä ennen töitä aamulenkille, mutta arvatkaa vain sainko aikaiseksi nousta sängystä? Noh en tietenkään.


Tämän sifonkipaidan löysin kaapistani roikkumasta pitkän tauon jälkeen ja alankin tosissaan totuttelemaan tuon sifongin käyttöön. Värinä nude ei varmasti yllätä ketään, sillä tunnetaanhan minut lällärivaatteisiin pukeutujana. 

Paita H&M / Housut Guess / korut H&M

Hiukset olivat poikkeuksellisesti kokonaan kiinni, sillä useimmiten tyydyn kuitenkin pelkkään hätäponnariin. Nyt kuitenkin hiukset aiheuttivat ylimääräistä ahdistusta ja ne piti saada kokonaan kiinni. Odotankin innolla anoppia takaisin lomalta, jotta saadaan hieman korjailtua pidennyksiä ja nypsittyä kuivia latvoja pois. Olisi myös taas aika pitää tukka auki-viikko niinkuin kesällä pidin työkaverini kanssa. 

Illemmalla kävin myös Sörnäisissä yhden kivan jutun vuoksi, mutta en vielä saa paljastaa siitä sen enempää vaikka kuinka haluaisin! Sen verran kuitenkin uskaltanen paljastaa, että liittyy oleellisesti vaatteisiin :) Tästä tulee sitten enemmän juttua varsinaisesti huhti-toukokuussa, joten vielä saadaan tovi odotella. 

Nyt kuitenkin pikaisesti takaisin jääkiekon pariin, sillä kun olympialaiset saatiin alta pois, Liiga jatkuu taas! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3