keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevätvaatetta toimistolle 26/2/2014

Tänään aamulla kun lähdin töihin, ikkunasta pilkotti jotain mitä en muista nähneeni viikkoihin; nimittäin aurinko. Vaikka ulkona onkin vielä kylmä eikä nyt varsinaisesta keväästä ehkä voida puhua, kuitenkin päätin laittaa jotain hieman keväisempää päälle.


Tilasin tämän mekon vähän aika sitten Evechiciltä, joka on Xenia's Dayn kirjoittajan nettikauppa. Aiemmin hieman karsastin tätä nettikauppaa, mutta tämän kun näin, en voinut yksinkertaisesti vastustaa. Kuitenkin mielestäni tämä oli työpaikallekin sopiva asu, jokseenkin oli aika tyttömäinen. Tämän asun kanssa on ehdottomasti hankittava jotkut hyvät työkorkkarit. 


Tänään oli myös tukka auki-päivä pitkästä aikaa. Hieman luonnottomalta tuntui olla tukka auki, mutta kyllä se pienellä totuttelulla menee taas. Lisää ilmettä naamatauluun toivat myös eilen Aika Ihanassa laitattamani ripset. Ihan niin pitkiä ripsiä ei tällä kertaa laitettu vaan vähän hillitymmät 12 milliset. 
Nyt kun on aina ripset kunnossa, tämä unikeko saa nukkua aamulla 5 minuuttia pidempään. Lisäksi myös meikittömät päivät saavat heti lisää ilmettä kun nämä ripset jo pelkästään tekevät heti näyttävyyttä. Muutenkin olo on nyt aivan eri! Liekö sitten tuleva kevät tuo lisää fiilistäkin päiviin :)

2 kommenttia:

 1. Kiva eksyä jonkun vähän vanhemman blogiin, tuntuu et jokainen on tylsiä teiniblogeja..:D
  Jään siis ehdottomasti seurailemaan, meethän kanssa seuraamaan mua:

  http://annakivikari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ikäloppu kiittää ;D On kyllä totta että blogi tuntuu löytyvän nykyään todella monelta ja kaiken ikäisiltä. Tulen seurailemaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3