tiistai 18. helmikuuta 2014

Päivän asu 18/2/2014

Vaikka tällä hetkellä vietetäänkin hiihtolomaviikkoa, kävin silti tänään toimistolla, sillä täällähän ei juuri lomia tunneta. Pelit ovat kuitenkin tauolla tämän viikon, joten voi ottaa hitusen rennommin. Kuitenkin tiukka Playoff-kevät taas tulossa, joten nyt on hyvä hetki kerätä hieman voimia siihen rutistukseen.


Päällä tänään oli jäähallin kirpparilta 2 eurolla ostettu hennesin sifonkipaita, joka sopi noiden burgundin punaisten housujen kanssa mielestäni hyvin yhteen. Yhtä hyvin tilalla olisi voinut ollat mitkä tahansa muutkin housut. 

Kaulakoru Nelly

Kaulaan valitsin tänään hieman näyttävämmän korun, sillä muuten asu oli aika pelkistetty. Korvissa oli Samilta joululahjaksi saadut Guessin nappikorvikset, joita käytänkin melkein joka päivä. 

Korvikset Guess

Koska asussa oli paljon kultaa, valitsin mukaan myös kultaiset sormukset. Knuckle ringit eli nuo sormen yläosassa olevat sormukset ovat peräisin hennesistä ja delfiinisormus on itseasiassa sellaisesta kolikkoautomaatista ostettu. Tämänkin periaatteessa sain Samilta, sillä Rauman fanimatkalla ABC:llä pysähtyessämme pummasin Samilta 50 snt ja kokeilin onneani sormusautomaatin kanssa. Ihan ok lopputulos 50 sentin sormukseksi. Äkkiähän tuo pilalle menee, mutta nätti se oli silti.

4 kommenttia:

 1. Sulla on kivoja asuja ja ihanasti yhdistät kaikkia koruja näihin asuihin. :) Itsekin haluaisin oppia käyttämään enemmän koruja. :D

  ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, must vaan tuntuu itestä jotenki silti etten osaa käyttää koruja :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3