keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Outfit of two days

Eilen kävin työasioilla Helsingin keskustassa lounastreffien merkeissä ja kävin ensimmäistä kertaa Vapianossa. Olen kuullut paikasta paljon hyvää ja oikein hyvä kokemus se olikin. Paikkana Vapiano oli todella samanlainen S-ryhmä Bravurian kanssa (vai oikeasti toisinpäin) ja tällä kertaa lounasaikaankin ravintolassa oli hyvin tilaa.Ruuaksi otin tomaatti-mozzarella pastaa vielä ennenkuin alkaa helmikuun hiilariton. Hinnaltaan ja laadultaan Vapiano oli oikein hyvä. Kesällä terassikin on kuulemma auki, täytyy silloin vierailla sielläkin. 

Paidat Gina Tricot / farkut Guess / saappaat Seppälä
Lounastreffien jälkeen oli aika suunnata pitkästä aikaa kouluun, sillä tiedossa oli tiukka setti opinnäytetyöohjauksen parissa. Onneksi hovikuvaajani Vaippi oli myös koulussa, joten uusi college pääsi heti myös ammattikuvaajan kynsiin. Mainoksen uhri ilmoittautuu heti sortuneensa myös ostamaan ei merkkivaatteita, vaikka niin myös lupasin. Toisaalta olen kunnostautunut vanhojen vaatteideni myynnissä, sillä nettikirpparit ja huutonet ovat olleet kovassa käytössä. Näät kohteeni täältä.


Collari on siis Gina Tricotista ja hintaa sillä oli 19,95€. Poikkeuksen tämän kanssa tein siksi, että kerrankin materiaali ei vaikuta siltä että se lössähtää heti ekan pesun jälkeen. Tosin voin olla siinä myös väärässä.


Koska ihastuin collariin niin paljon, se on myös tänään töissä päällä. Vaikka eilinen kauluspaita alla toimi hyvin, tänään se jäi kuitenkin käytännön syistä kotiin. Sanotaanko näin että alan ymmärtämään miesten ahdistusta pukuja kohtaan.

Tänään pelataankin pitkästä aikaa Espoo Bluesin kotiottelu ja taistosta odotankin kovaa. Tätä ottelua ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä ja Ilves onkin ollut Bluesille aikaisemmin vaikea vastus. 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3