maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pohjoista voimaa - Jokerit-Kärpät

Kävimme viime viikon torstaina katsomassa viimeisen kerran Kärppiä Hartwall Areenalla äitini kanssa. Koska olen Raahesta kotoisin, myös Kärpät ovat lähellä sydäntäni ja olikin upea fiilis olla siellä omien keskellä areenan pohjoispäädyssä. Täällä pääkaupunkiseudulla asustellessa pitää olla ylpeä omista pohjoisista juurista. Onneksi siitä on huolehtimassa EtäKärpät eli Etelä-Suomen kärppäfanit. Meitä oululaisia onkin melkoinen kasa täällä.


Matsissa oli upea tunnelma ja kärppäfaneista lähti todella paljon ääntä. Itse haimme tunnelmaa myös erätauoilla baarin puolelta, sivistyneesti kylläkin. Kuuluuhan nyt matsissa parilla olusella käydä.
Paras muisto Kärppien taipaleelta on Kärppien mestaruusjuhlat kaudella 2007. Olin silloin katsomassa paikan päällä kun pojat saivat nostella kannua, myöskin äitini kanssa. Tällä kaudella omat odotukseni ovat sen suhteen korkealla niinkuin varmasti monella muullakin. Yleensä vain runkosarjan voittajan tie on noussut usein pystyyn Playoffeissa, mutta tämä selvinnee kun Playoffit alkavat perjantaina. Kisastudio tulee luonnollisesti olemaan pystyssä.

Ensi kaudella täytyykin sitten harkita siirtymistä Nordiksen puolelle, sillä Hartwallilla Kärppiä ei ole enää mahdollista nähdä. Paikkana en vain Nordiksesta tykkää, mutta kai sitä täytyy joukkueensa eteen pystyä moisia uhrauksia tekemään. Nyt vain sitten tsemppiä tasapuolisesti kaikille joukkueille ja toivottavasti keväästä tulee kaikin puolin jännittävä!

2 kommenttia:

 1. Lätkä on niin parasta paikan päällä! Tykkään itse myös Kärpistä kovasti ja jossain vaiheessa kuuluin Etäkärppiin, mutta ''aktiiviajat'' on jäänyt jo vähän taakse. Jes Kärpät meni jatkoon, toki ärsyttää, että just SaiPaa vastaan, koska mun kaverit on alkanut käännyttämään mua Lappeenrannan puolelle. :D

  Jään seurailemaan!

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä veikkaan et tositilanteessa Kärpät voittaa kuitenkin ;D niin kentällä kuin muutenkin!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3