sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Siivoussunnuntai

Tänään olen kerännyt voimia huomenna alkavaan työviikkoon, sillä edelleen olen hieman kipeä, mutta aion silti raahautua töihin. Suurin osa hyvästä olosta tulee varmasti lääkkeistä, mutta kyllähän tässä on jo viikko maattu kotona tekemättä mitään. Olisi siis jo aika parantua. Liikkumaan en kyllä aio lähteä vielä pitkään aikaan, sillä en halua kokea tätä samaa rumbaa uudestaan. 

Koska kevät näyttää kovasti tulevan, olen myös tänään pyykännyt hieman lakanoita, jotta saataisiin koti kunnolla kuntoon. On se kumma että heti kun tulee valoa, kodin on pakko olla kokoajan äärimmäisen siistissä kunnossa. Yleensähän meillä ei näin ole, laiska kun olen.


Sami oli tänään keittiövuorossa, sillä hän oli eilen rilluttelemassa kaveriensa kanssa. Samihan on loisto kokki, joten tänään söimme Pulled Porkia ja chiliranskalaisia. Kummasti aina viikonloppuisin lipsuu tämä muuten hiilariton ruokavalioni.

Kohta alkaa myös sunnuntain perinteinen progressraidi ja vuorossa on tänään Paragons of the Klaxxi. Kyseessä on omasta mielestäni äärimmäisen hauska mättö, joka saatiin jo ensimmäisellä 30 yrittämällä aika hyvään malliin. Tässä en odota menevän viikkoja ja päättäväisyys killassa oli sitä tasoa, että tänäänhän tämä myös kaatuu. Nyt kuitenkin viimeiset taktiikkavideot odottavat, joten hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3