maanantai 10. maaliskuuta 2014

Puhelinlankaponnarit

Monissa blogeissa pyörii tällä hetkellä uutena villityksenä niinsanotut puhelinlankaponnarit enkä kyllä enää ihmettele. Kävin tänään matkalla ripsihuoltoon Glitterissä katselemassa josko heillä niitä olisi ja sieltähän niitä tarttui mukaan. Tarjolla oli lähinnä huvittavan värisiä versioita, joista tulee mieleen ne muoviset avainnauhat joita kaikilla oli silloin 90-luvun puolessa välissä, itselläni oli tietysti pinkki.

Ponnarit 4,90€
Ponnarit on valmistettu puhtaasti muovista ja aluksi mietin miten tälläinen voi muka pysyä hiuksissa saati olla repimättä niitä. Koska näitä on tosiaan kehuttu ympäriinsä, päätin antaa näille mahdollisuuden.


Koska pinkki edelleen lukeutuu lempiväreihin ja ihan nostalgiankin takia, päätin kokeilla pinkkiä. Arvatkaas mitä, eipä muuten ole palaamista entisiin ponnareihin. Aamulla kun lähdin töihin, laitoin hiuksiini 3 tavallista ponnaria, jotta sain siitä tarpeeksi napakan ja että hiukset varmasti pysyivät ylhäällä. Nyt hiuksissani on yksi kummallinen muovihärpäke ja eipä muuten valu. 


Nämä eivät kuulemma vahingoita omaa hiusta repimällä niitä ja kun ponnarin veti pois, eihän se mitään repinyt. Myöskään nämä eivät jätä sitä itse inhoamaani ponnarirajaa hiuksiin, joten hiukset voi  heittää huoletta takaisin auki jos siltä tuntuu. Työkäyttöön nämä ponnarit ovat ehkä turhan lapsekkaan värisiä, joten täytynee metsästää jostain Tangle Teezerin Invisibobbleja. Ainakin Anttilat myyvät niitä!

Onko teillä kokemusta näistä ihmeponnareista?

4 kommenttia:

 1. Vitsit mä näin näit emotionis just ja en ostanu ku kelasin ettei sales voi toimii, mut nyt ku sä oot todennu päinvastaista ai perskules harmittaa etten ostanu!

  VastaaPoista
 2. Ooi, olin jo unohtanut koko avainnauhat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin muistan ne edelleen elävästi ja sen ku ekaluokkalaisena tykkäsin aina purra sitä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3