torstai 27. maaliskuuta 2014

Glitterinen aamu

Tämä aamu alkoi Glitterisissä meiningeissä, sillä minut oli kutsuttu tutustumaan Glitterin koruihin sekä hiusjuttuihin. Tämä tilaisuus tuli enemmän kuin hyvään saumaan, sillä ensi kuussa päätin kerrankin osallistua opiskelijabileisiin ja tiedossa onkin oikein iltapukujuhlat. Okei, ehkä iltapukujuhlat ja opiskelijabileet ei oikein sovi samaan lauseeseen, mutta kokeillaan nyt kuitenkin. Itselleni on pääasia että saan pukeutua hienoon mekkoon pitkästä aikaa. Tilaisuudessa oli tarjolla aamupalaa ja minäkin uskaltauduin hiilareiden pariin tämän kerran. Tarjolla olisi myös ollut kuoharia heti aamusta, mutta koska kouluunkin oli mentävä, päätin siis jättää väliin. Meille tehtiin myös kampauksia, joissa käytettiin tietysti Glitterin hiustuotteita. Itsellenikin tehtiin kampaus, jossa sitten sain astella kouluun. 
Vaatteet Gina Tricot / kengät Seppälä / vyö Lindex

Koska hiukseni olivat tänään todella itsepäisellä päällä, kiharat olivat kyllä jo kouluun päästyäni melko suorat. Sitseille olin ajatellut jotain tämän tyylistä kampausta, mutta tietysti oikeilla kiharoilla. Tämä panta oli Glitterin markkinointikoordinaattorin päässä ja tiesin heti, että olin löytänyt etsimäni. Samalla reissulla myös löytyi kaulakoru ja toivottavasti ajattelemani mekkokin on vielä oikeaa kokoa. 

Panta Glitter
 Tämä asu minulla oli myös eilen päälläni Bluesin kotipelissä, mutta koska nukuin aamulla pommiin, sama asu lähti mukaani kouluun. Ainoa miinus tässä kyllä on tuo kamala valkoinen toppi tuolla alla, joka näkyy varsinkin auringonvalossa inhottavasti. Ensi kerralla sitten mustaa alle. Tein muuten aamulla ennätyksen sillä ehdin 35 minuutissa (!!) heräämisestä Pohjoisesplanadille. Matkaa on kuitenkin Leppävaarasta jonkin verran.

Sain paljon muutakin kivaa Glitteriltä testattavaksi, mutta niistä voisin kirjoitella paremmin sitten vaikkapa huomenissa. Katsottiin tänään Samin kanssa the Wolf of Wall Street ja oli kyllä ihan superhyvä leffa. Harmi ettei päästy tätä ihan elokuviin asti katsomaan, kun leffahan tosiaan kestää sen 3 tuntia ja esitysajat olivat sen verran surkeat. Jos ette ole vielä kyseistä leffaa nähneet, suosittelen ehdottomasti!

Nyt kuitenkin taidan vetäytyä nopeasti wowin ihmeelliseen maailmaan hetkeksi ja sitten ansaituille yöunille. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Glitterin korut on kyllä kivoja, ja jokaiselle löytyy jotakin :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle löytyis vähän liikaakiin, mm. tuo sama panta rosekultaisena :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3