torstai 20. maaliskuuta 2014

Uusia tuoksuja Victoria's Secretiltä

Hajuvesivarastoni tyhjeni viime viikolla, joten oli aika täydentää sitä. Aiemmin olen käyttänyt Escadan kesätuoksuja, mutta viime vuonna Cherry in the air jäi välistä, joten poikkesin raiteilta käyttäen Dieselin Loverdosea. Nyt kuitenkin se aikakausi on ohi ja palasin tuttuun Escadaan. Luin myös eräästä blogista, että Victoria's Secretin tuoksuja saa tilattua Nordicfeeliltä, joten nekin tuoksut lähtivät samalla kokeiluun.


Hetken selailtuani päätin tilata kerralla sekä rasvan että bodymistin kun paketissa tulivat edullisemmaksi. Toimituskuluineen näille jäi hintaa 29€, joten ei yhdessä kovin kalliita. Paketti tuli nopeasti ja verkkomaksukin hoitui vaivattomasti, suosittelen siis kaikille VS faneille!


Tuoksultaan nämä eivät ole kovin voimakkaita, sillä bodymist ei ole varsinaisesti hajuvesi vaan sen kuuluu vain hitusen tuoksahtaa, miten sen paremmin selittäisi! Yhdessäkään käytettynä nämä eivät saa aikaan kunnon tuoksupilveä, joten vaaratta voi käyttää molempia yhtäaikaa.


Escadan Born in Paradise taas muistuttaa tuoksultaan muita Escadan vastaavia tuoksuja, kesäinen ja nuorekas. Muistan kun kesällä 2003 aloin käyttää näitä ensimmäisen kerran ja muistaakseni tuoksu oli nimeltään Rockin Rio. Pari vuotta sitten kyseinen tuoksu teki paluun ja olihan sitä pakko koittaa uudelleen. Paras tuoksu edelleen on ollut Pacific Paradise, mutta sen vuotta en muista.


Näillä tyttömäisillä tuoksuilla siis mennään kunhan pääsevät loppumaan. Onko teillä kokemuksia Victoria's Secretin tuoksuista?

1 kommentti:

  1. Nuo molemmat tuoksut ovat varmasti ihania! Multa löytyy VS:n Love Spell -hajuvesi, ja se ainakin on kivan hedelmäinen. :)

    Puuterikeiju

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3