keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hyvää huomenta!

Aijai, että on ihanaa herätä näin myöhään eli yhdeksältä vasta. Parina viime aamuna olen herännyt 5:08, joten yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Sanomattakin selvää että huvikseni en heräile näin aikaisin vaan töihinhän sitä ollaan joka aamu menty. Pari viime päivää olen ollut niin väsynyt, ettei tarkoituksesta huolimatta ole tullut kirjoiteltua blogia. Tulossa olisi vaikka mitä juttua, mutta nukkuminen on vienyt voiton joka kerta.

Lepuskin juna-asema klo 5:30
Ihme ja kumma, salille olen jaksanut raahautua kumpanakin päivänä ja itse salilla olenkin ollut täynnä energiaa. Ystäväni Suvi on nyt myös innostunut raudannostamisesta, joten käytetään energiat hyväksi kun sitä riittää. Molempina päivinä salilla on kuin huomaamatta kulunut se puolitoista tuntia, joten hyvin menee. Tänään on vielä tiedossa treenit Personal Trainerin kanssa ja huomenna pääsen ensimmäistä kertaa urheiluhierojalle.


Eilen aamulla olin äärimmäisen onnellinen siitä, että Suvi oli ollut minulle 6 euroa velkaa Snowrunfestien jäljiltä, sillä kun kävimme kaupassa salin jälkeen, olin tietysti liikkeellä ilman lompakkoa ja jotenkin aavistelin seuraavan aamun olevan tuskainen ilman välitöntä kofeiinipommia. Onneksi Suvi siis maksoi velkansa aamubatteryn muodossa. Pitäisi kyllä oikeasti lopettaa noiden juominen ihan kokonaan ja olinkin jossain välissä yli 2kk ilman näitä. Jostain se tapa taas hiipi takaisin.


Työpäivä kului onneksi yllättävän nopeasti vaikka odotinkin kotiinpääsyä enemmän kuin mitään. Jutustelin eilen yhden kesäharjoittelijamme kanssa ja hän oli kovin järkyttynyt siitä, miten olen jaksanut olla kaupassa jo kymmenen vuotta töissä. Niin, eihän sitä itse kukin aina jaksa, mutta nyt aamuisin tuolla on ollut kyllä ihan kiva puuhastella väsymyksestä huolimatta. Yleensä saan onneksi olla lempiosastollani eli hevissä. Siellä kun saa rakennella tomaateista ja salaateista kauniita massoja niin onhan se rentouttavaa.


Nyt on kuitenkin aika iskeytyä aamupalan kimppuun ja myöhemmin palata blogin pariin jos vaikkapa saisin ajastettua muutaman postauksen valmiiksi. Seuraavaksi kyllä päivitän myös toisen blogini Fashionable Fitness Friendsin,sillä kuvasimme eilen Suvin kanssa hieman materiaalia. Ja kyllä, tällä kertaa luvassa myös lyhykäinen video!

1 kommentti:

  1. Mä oon kans herännyt monena päivänä ihan hirveen aikasin, kun on niin valoisaa!
    Silti kesä on <3

    Ite kans olin joskus koukussa noihin Batteryihin. Nykyään pystyn sallimaan niitä itselleni aina silloin tällöin lähinnä yövuoroihin.. eihän noi hyvää tee elimistölle ja hampaille.. :P

    Tsempit!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3