tiistai 24. kesäkuuta 2014

Outfit 23/6/2014

Eilen tallustelin tovin tälläisessä asussa kun kävimme Samin kanssa seikkailemassa hieman Vantaan puolella. Kotimatkalla kävimme tietysti terveellisesti mäkkärissä ja vaikka kuinka koitin, asukuvia en saanut ulkona. Vastaus oli vain että otappa itse. Noh, eipä tuolla iPhonella kauheasti asukuvia ilman mitään telinettä tai kuvaajaa oteta, mutta sain kuin sainkin kuvat otettua sitten kotona. Kuvaajana toimi siis tällä kertaa Sami.

Paita Monki / farkut Guess
Kuten jo aiemmin mainitsin, kävimme viime viikon keskiviikkona Suvin kanssa eräällä showroomilla näytekappaleiden alessa. Sieltä en uskonut löytäväni mitään, mutta eikös tämä sifonkipaita ole aika paljon minunnäköiseni. Automatkan aikana paita vaan meni armottomaan ryttyyn, joten silitys on edessä ennenkuin tämän voi seuraavan kerran laittaa päälle. Paidalla oli muuten hintaa huikeat 3 euroa ja tämä oli siis aivan käyttämätön näytekappale.

Korut H&M


Kerrankin uskalsin käyttää myös hieman enemmän koruja asussa ja nutturassa onkin itseasiassa rannekoru koristeena. Olen sen joskus pupultani saanut, joten sen alkuperästä ei ole sen enempää tietoa. Poskilla oli myös ensimmäistä kertaa LivBoxista tullutta poskipunaa ja se taitaakin tosiaan päästä vakituiseen käyttöön. Vaikka inhoan jo luonnostaan punaisia poskiani helposti, näyttää kasvot tämän jäljiltä paljon freesimmiltä.

Salaisuutena voin myös paljastaa, että arvonta on suoritettu ja postaus on ajastettuna tälle päivälle. Isot onnittelut jo voittajalle etukäteen, tulen ottamaan yhteyttä postauksen jälkeen :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihana ulkoasu tällä sun blogillas, tällänen kivan hempee! :)

    http://tiiabc.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3