keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Shoe love - black high heels

En ole koskaan ollut kenkäihminen ja naiseksi omistankin harvinaisen vähän kenkiä. Nyt kesällä minulla on ulkokäyttöön tasan kahdet kengät: Ted Bakerin ballerinat hameiden kanssa käytettäväksi sekä sneakerit housujen kanssa käytettäviksi. Urheilukengät (ja vaatteet) ovatkin sitten asia erikseen.

Kävin maanantaina serkkuni Hannan kanssa katsomassa Grace of Monacon ja sovimme että käymme leffan jälkeen vielä nopeasti kurkkaamassa Mangon alet. Meidän mielestä kohtalo puuttui peliin, sillä nämä kengät odottivat meitä siellä alepöydällä. 



Meillä on Hannan kanssa aika erikokoiset jalat ja millä tuurilla kenkiä on jäljellä tasan 2 paria ja myöskin meidän kokoa. Itselläni on yleensä koon 37 jalka ja kokeilinkin näitä kenkiä jalkaani vain siksi että voisin todeta niiden olevan liian pienet ja sitten minun ei tarvitsisi ostaa niitä eikä jäädä murehtimaan. Yllätys olikin suuri kun kengät olivat sopivat ja aivan tyrmäävät jalassa. Nämä kengät eivät kyllä ole kävelyä varten, mutta kai jokainen nainen yhdet näyttävät kengät tarvitsee kun sellaiset kerran löytää. Kävelin hetken nämä jalassa ja olin varma että nämä on saatava. Pian Hannakin veti samaiset kengät jalkaan ja lopptuloksena molemmat poistuimme nämä kädessä kaupasta. Ompahan sitten seuraaville wowilaneille hyvät kengät näyttäytymiseen!




Korkoa näissä kengissä on n. 10cm ja ainoastaan pienet platot edessä. Kuitenkin näillä oli tukeva kävellä ja myöskin yllättävän mukava näin korkeiksi kengiksi. Hintaa näille kengille jäi 34,95€ ja alkuperäinen hinta oli 49,95€. Nämä olivat siis ainakin viimeiset kappaleet Sellon Mangossa ja voin sanoa että olen aivan rakastunut <3 Ehkä minustakin joskus kasvaa vielä kenkäpersoona!

Mitäs te pidätte näistä kengistä ja omistatteko itse paljon kenkiä?

Muistakaahan myös että blogissani on käynnissä kosmetiikka-arvonta, jossa voit voittaa Isadoran meikkisetin. Osallistua voit täällä!

14 kommenttia:

  1. Oi että, tosi hyvännäköiset kengät! :-)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, ihanat kengät! Se tunne, kun löytää näyttävät kengät, joilla on vieläpä mukava kävellä, on aivan mahtava. :) Itse omistan myös melko vähän kenkiä, alle 10 paria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10 paria ei oo kyllä paha :) On mullakin siis vielä yhet talvikengät ja syys/kevätsaappaat toki!

      Poista
  3. Onpa nätit kengät! Yks parhaista tunteista onkin se, kun löytää täydellisen näköset kengät ja sitten ne vieläpä sopii jalkaan!:D Meikäläinenkin muuten opiskelee tietojenkäsittelyä, mikä suuntautumisvaihtoehto sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo ns. suuntautumista eli kaikki tekee sitä mitä huvittaa ja niin paljon kuin huvittaa :D Ite luin oikeastaan vaan pelkät pakolliset kurssit ja otin kieliä valinnaisiks eli luin mm. saksaa, ruotsia sekä italiaa lisäksi :)

      Poista
  4. Ajattele, mullaki on varmaa enemmän kenkii ku sul! :D mut sul on sit kaikkee muut naisellist tuhannesti, eli yhdessä ollaan tyypillinen nainen?

    VastaaPoista
  5. Oih, ihanat korkkarit! Harmi kun täältä ei löydy Mangoa :/

    VastaaPoista
  6. Oi ompa kivat kengät, kelpais kyllä mullekin! :) Hieno banneri muuten!

    VastaaPoista
  7. vau mitkä kengät, aivan täydelliset! mäkin oon etsinyt tuollaisia mustia korolla varustettuja sandaaleja, joissa olisi jokin ihana nilkkaremmi :) mulle on oikeastaan tulossa postissa yhdet alesta bongatut, jännityksellä odotetaan millaisiksi ne paljastuvat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3