tiistai 4. kesäkuuta 2013

Auringonpaahdetta

Eilen kävin laittamassa ripseni synttärikuntoon Kauneussalonki Elonassa pitkästä aikaa ja voi jösses miten kauheassa kunnossa ripseni olivat. Niitä ei ollut kyllä montaa jäljellä, mutta onneksi tilanne on nyt korjattu erityisen muhkeilla ripsillä.



Ripsihuollon jälkeen näin pitkästä aikaa ihanaista ystävääni Bettinaa, joka oli lupautunut minulle piknikseuraksi pahasti palaneista kintuistaan huolimatta. Suuntasimmekin kaupan kautta tutulle paikallemme Kiasman puistoon chillailemaan rennon höpöttelyn merkeissä.




Eväät oli tottakai kahdelle terveysintoilijalle sopivat eli Bettinalle mansikoita ja maitorahkaa sekä itselleni karppidieettiin sopivaa mozzarellasalaattia. Olemme tosiaan nyt n. 2 viikkoa karpanneet pitkästä aikaa Samin kanssa ja tuloksia on ehkä jo jonkinverran saavutettu. Kuitenkin vielä parisen viikkoa olisi tarkoitus jatkaa tällä linjalla.



Auringonoton jälkeen painelin suihkun kautta salille ja kyllä muuten huomasi treenistä, että auringossa oli tullut oltua. Vedettiin Lauran kanssa perinteinen maanantain jalkatreeni ja oltiin kyllä molemmat jo ennen alkulämpöä aivan poikki. Kuitenkin taisteltiin läpi treenin ja ainakin voitiin sanoa käyneemme salilla. Tänään tosiaan juhlistan synttäreitäni löhöpäivällä ja en mennyt salille kun oli paljon parempaakin tekemistä. Siitä kuitenkin lisää sitten vasta huomenissa :)

4 kommenttia:

  1. Näin sut Sellossa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantaina joskus neljän jälkeen kävelit sporttisen näkösenä ohi :)

      Jenny (en jaksa kirjautua puhelimella)

      Poista
    2. Aa oon ollu menos/tulos salilt ja kävelly vissii iha laput silmillä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3