torstai 5. kesäkuuta 2014

Birthday girl

Eilen juhlisitin 26.v synttäreitäni. Jotenkin näissä synttäreissä ei oikein ollut sitä fiilistä vaan tuntui että päivä oli omalla tavallaan yksi muiden joukossa. Se miten synttäreitäni sitten loppunjen lopuksi vietin, ei ollut lainkaan tylsää vaan päivä oli kuitenkin yksi parhaista. Etukäteen fiilis ei vain ollut kovin odottavainen. Kaippa se johtuu tuosta lähestyvästä 30 vuoden rajapyykistä.

Aamu alkoi leppoisasti lungisti ottaen kymmenen aikaan. Ensimmäinen etappi oli ripsihuolto pitkästä aikaa Beauty Studio Chelseassa klo 13. Koska jotain oli syötävä ennen sitä, käytin hyväkseni syntymäpäivää ja tilasin aamupalaksi alakerran Pizzeriasta kana-BBQ-pizzan, vain siksi etten jaksanut kävellä kauppaan tien toiselle puolelle. Kerrankos sitä :)

Ripsihuollon jälkeen suuntasin Vantaalle Jumboon, jossa olin sopinut tapaavani Samin. Alunperin meidän piti mennä myöhemmin illalla vasta, mutta samahan se oli lähteä bussilla Helsingistä Vantaalle ilman että Samin täytyy tulla hakemaan minut Lepuskista ja ajaa käytännössä heti takaisin.

Itse Jumbossa suunnitelmissa oli shoppailua ja sekin järjestyi mitä parhaiten, nimittäin kun olimme Zarassa, Sami kaivoi lompakkonsa esiin. Kyseessä oli siis syntymäpäivälahjani, jonka sain itse valita.

Toppi Zara 29,95€

Zara 29,95€
Kovin yllättävää, että kaikista mieluisimmat jutut löytyivät Zarasta. Koska Zaroja on niin harvassa paikassa, siellä ei tule juuri koskaan käytyä, mutta tällä kertaa siellä löytyi onneksi 2 ihanaa uutta kesätoppia. Näitä voi sitten käyttää kyllä muulloinkin kuin kesällä.

Kävimme myös kiertelemässä Stadiumin, Cubuksen, Intersportin sekä Dinskon läpi löytämättä kuitenkaan mitään. Emotionista mukaan tarttui parit meikit, sillä edelliset ovat päässeet loppumaan. Tuo Maybellinen anti-shinestick on muuten ihan ehdoton, sillä sen avulla aamukiireissä saa pelastettua naamataulun nopeasti. Ihan meikkivoidepuikoksi sitä ei ole tarkoitettu, mutta hyvin se toimii sellaisenakin.



Shoppailun jälkeen kävimme toiveestani Amarillossa syömässä vaikka molemmat hieman vastustetaankin S-ryhmän ravintoloita. Tälläkin kertaa jouduimme odottelemaan vaikka ravintola oli melkein tyhjä, mutta sentään ruoka oli hyvää. Tällä kertaa en kehdannut ottaa annoskuvia, mutta paljastettakoon että alkupalaksi söin mozzarellatikkuja sekä jalapenopoppersseja. Pääruuaksi otin myös jotain todella kevyttä, nimittäin Ribsejä savubarbequekastikkeessa. Saahan sitä nyt synttäreillä hieman herkutella ja tänään voidaan sitten salilla tehdä vähän extraduunia sen eteen.

Syömisen jälkeen bongasin vielä kuitenkin Gina Tricotin ja Bijou Brigitten ja niissähän oli pakko käydä kurkkaamassa. Täytyy kyllä sanoa että Jumbon Gina on ihan kamalan pieni verrattuna Sellon Ginaan ja siellä oli ihan törkeän ahdasta. Eipä ainakaan tehnyt mieli ostaa sieltä mitään. Bijou nyt olikin sitten ihan toinen juttu.


Bijou Brigittesta tarttui mukaan nilkkakoru sekä hiuspanta. Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi pantoja käyttänyt.

Kun päästiin Jumbosta kotiin, loppuilta menikin mukavasti sohvalla katsoen Person of Interestiä. Jos joku ei ole vielä katsonut niin suosittelen ehdottomasti. Meilläkin oli tässä välissä melkein vuoden tauko sarjan kanssa ja nyt ollaankin katsottu monta jaksoa päivässä. Harmi vaan että kohta jaksot loppuvat sitten kesken.

Nyt on kuitenkin aika lopettaa höpöttely ja lähtä salille treenaamaan Personal Trainerin kanssa ja kuluttamaan edes osa eilisistä herkuista. Palaillaan taas!

16 kommenttia:

  1. tosi kiva toi eka toppi :o ja ihanaa myöhäistä syntymäpäivää! itelki ku oli synttärit nii vietin melkee koko päivän himas vaa syöden hyvää ruokaa ja viettämäl aikaa poikaystävän kaa :)

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) EI kai sitä aina synttäreinä tarvii juhlia ja tehdä mitään mitä ei huvita tehä :)

      Poista
  2. Ihania nuo Bijousta löytyneet koru ja panta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä olis ollu paljon muutakin ihanaa kun vaan ois raaskinu ostaa :) Ehkä hyvä ettei ihan kaikki tartu matkaan.

      Poista
  3. Paljon onnea ! :) 26 ? älä ota tätä pahalla vaan kohteliaisuutena, mutta näytät nuoremmalta, kuvien perusteella oisin voinut luulla sua noin 20 vuotiaaks. Tunnen vaan rupsahtaneita kohta kolmekymppisiä, joten voi johtua siitäkin tämä mun hämmästys :D Oot tosi kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitti :D Eihän tässä iässä voi moisesta kohteliaisuudesta enää loukkaantua ;D Sitä paitsi tunnen itseni myöskin omalla tavallaan nuoremmaksi kuin 26 :)

      Poista
  4. Onne paljon! Ihanat puhelinkuoret ja oot muutenki tosi kaunis <3 :)

    www.justlaugh-ella.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Amarillossaon kyllä jännä se viive ruoassa. Oon muutaman kerran ottanut aikaa, kauanko menee tilaamisesta sapuskan saamiseen. Ainakin niinä muutamana kertana on mennyt reippaasti yli 40 min, mikä on aika järkyttävä aika kun ottaa huomioon, että annokset kuitenkin kootaan ja lämmitetään valmiista esivalmisteista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä itseasiassa kesti kaikista kauiten juomissa, limuthan ne on supervaikee toimittaa :D 40min on kyllä pitkä aika varsinkin ton syyn takia. Nytkään tuolla ravintolassa ei ollu tosiaan myöskään juuri ketään. Kerrankin kyllä pakko antaa plussaa hyvästä palvelusta muuten :) Yleensä noissa ollaan tosi ynseitä!

      Poista
  6. Ihanaa synttäriä näin myöhässä! :)

    Zaraan voi kyllä aina luottaa, sieltä löytyy aina jotain kivaa... ihania toppeja löysit ja kiva ylläri että joku muu kaivaa lompakon esiin ;)

    VastaaPoista
  7. Heeei! Mul on tommoset samanlaiset kännykkäkuoret :3 Hyvä maku sulla ;)

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3