keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Rocking the Pole

Nyt olen päässyt tankoiluharrastukseni kanssa kunnolla vauhtiin ja olenkin koittanut käydä kerran viikossa tankoilemassa. Tämäkin tahti on aika hidas, mutta yksinkertaisesti voimani eivät riitä tangossa jatkuvaan roikkumiseen. Lisäksi oman tasoisiani tunteja menee hieman harvemmin mikä entisestään hankaloittaa aikatauluja.

Rock The Pole
Valitettavasti en pysty itse liikkeitä tai tuntia kuvaamaan, mutta paljon on opittu uutta. Mm. kaksonen ja perhonen alkavat sujua sekä muutama vaikeampi yhden käden pyörähdys.

Kaksonen
Perhonen
Nilkkatakanoja
Tässä siis muutamista liikkeistä kuvat. Ja koska nämä liikkeet vaativat hyvä pidon, vaatteetkin joutuvat olemaan vähissä siitä syystä. Vinkkinä kaikille tankoilijoille, että Gina Tricotista saa tosi hyviä tankoilupikkareita/shortseja!

toppi H&M, shortsit Gina Tricot

Tälläiset kamppeet olivat itselläni päällä eilen. Tankoillessa pitää olla värikästä päällä :) Jalkani ja käteni ovat todella kauniilla mustelmilla (mm. tuo nilkkatakanoja niitä aiheuttaa paljon), mutta eipä sitä oikein voi välttää. Ensi viikolla menen pitkästä aikaa Tek1-tunnille tällä kertaa serkkuni Maijan kanssa. Omalle tasolleni tunti on jo liian helppo, mutta toivottavasti muutkin tytöt pääsevät hyvin alkuun niin päästään samoille tunneille.

4 kommenttia:

 1. mä oon halunnu kokeilla tankotanssia vaikka miten pitkään, mut en oo vaan tunneilla ikinä viel päätynyt :--D

  mycrazycouture.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi :) Hauskaa on ja tosi hyvää kuntoilua!

  VastaaPoista
 3. mä voin tulla kuvailemaan sua sinne ;)

  VastaaPoista
 4. Oke! Mennään joskus sellaselle ohjaamattomalla tunnille ni tää on sit sovittu :) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3