sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Asukuvia 22/3/13

Perjantaina piipahdin nopeasti taas koulussa saksan tunnilla tekemässä mm. verbikokeen, joka sisälsi kaikki mahdolliset muodot. Verbejä kokeeseen oli opiskeltavana satoja eri muodoissaan ja persoonapäätteissään ja olin varma kokeen nähtyäni, että metsään mentäisiin ja pahasti. Kuitenkin uskomattomalla arvaustuurilla sain kokeesta 18/20 eli läpi mentiin ja kirkkaasti, päivä oli siis pelastettu!

Hame H&M / toppi Stadium / neule Gina Tricot

Päälläni oli perjantaina H&M kynähame, joka tuli vahingossa joskus pari vuotta sitten hennesin paketin mukana. Tätä en siis koskaan tilannut ja kokokin oli silloin aivan väärä (36) ja päälle mahtumisesta ei ollut toivoakaan. Kuitenkin kuten näkyy, nyt hame on aivan sopiva käyttöön. Onneksi sen siis aikoinaan pidinkin. Tykkään myös tuon hameen pituudesta, sillä se ulottuu melkein polviin asti, ei siis pelkoa minkäänlaisesta vilauttelusta!

Koulun jälkeen suuntasin viikon ensimmäiselle salireissulle, sillä olin taas ollut kipeänä ja treenaaminen sai jäädä tauolle. Kuitenkin jaksoin crossata tunnin ja tehdä vielä 30min treenin salin puolella. Ei siis paha saldo kuitenkaan!


Päälle salilla pääsi uusi treenipaitakin ja oli hieman outoa treenata t-paidassa. Olen nimittäin vannoutunut toppien käyttäjä salilla. Kummallista sinänsä, sillä usein myös päällä saattaa olla huppari koko treenin ajan, etenkin crossatessa. Kädessä oleva härpäkä on SOCin iPhonekotelo, joka on todettu moneen kertaan näppäräksi välineeksi. Ipodini on alkanut sanoa sopimustaan pikkuhiljaa irti, joten siksi joudun kuuntelemaan musiikkia puhelimen kautta.

Lauantai menikin töissä, mutta tänään olin taas reipas ja kävin salilla työkaverini Lauran kanssa. Käytiin testaamassa kahvakuulatuntia, joka tuntui ihan tehokkaalta. Olin valinnut mukaani 6 ja 8kg:n kuulat, jotka olivat välillä joko liian painavia tai liian kevyitä liikkeestä riippuen. Saas nähdä löytyykö huomenna kropasta taas uusia lihaksia kivun merkeissä :)

Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta jaksaa huomenna taas opiskella aamulla vaihteeksi saksaa ja koulun jälkeen suuntaan tietysti salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3