torstai 7. maaliskuuta 2013

Ripsienpidennykset @ Kauneussalonki Elona

Kävin pitkästä aikaa tänään taas laitattamassa itselleni ripsienpidennykset. Kyllä se vaan niin on, että naamataulu on aivan erilainen näiden kanssa ja säästäähän tämä aamullakin tärkeitä minuutteja ;D Ostin Grouponista diilin Elonaan ja ripsienlaitto + huolto sekä kulmien muotoilu ja värjäys maksoivat huimat 39€! Normaalisti ripset maksavat kyseisessä paikassa 100€ per kerta, joten edullisesti päästiin. Taidan jatkossakin tarkkailla edullisia hintoja. Mikäli Elonaan tulee diilejä, suosittelen kyseistä paikkaa muillekin. Ripsistä tuli oikein hyvät ja voin olla tyytyväinen! Elona sijaitsee Eirassa, joten ihan näppärän matkan päässä ainakin täältä Leppävaarasta. Tänään sattui vielä oikein mukava aurinkoinen päiväkin niin oli samalla mukava käppäillä ja saada vähän raitista ilmaa :)

Ja lopputuloshan näyttää tältä:Hieman on totuttelemista noihin uusiin kulmiin, sillä aiemmin en ole tehnyt niille mitään. Joskus harvoin jaksan kulmakynää käyttää, mutta sekin on niin satunnaista. Ja silmälasejanihan en voi myöskään enää käyttää, sillä ripset ottavat niihin kiinni, mutta sehän ei haittaa! :D

7 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköiset! Mä en ole vieläkään uskaltanut lähteä tuohon ripsienpidennyshommaan mukaan, joten ripsivärillä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkään en varsinaisesti näitä tarttis kun omat ripset on niin hyvät ja pitkät, mutta laiska kun olen niin välillä näinkin :D Sainkin eilen kehuja omista ripsistäni. Kyllähän pidennykset rasittaa omia ripsiä ja kun ripset ottaa/tippuu pois niin omat näyttää niiiiiiiin köyhiltä näiden rinnalla :/

   Poista
 2. Heippa! Mä tilasin juuri grouponilta lahjakortin ripsienpidennyksiin elonaan ja luin googlesta pari negatiivista kommenttia paikasta. Sanottiin että hoito olis sattunut ja kirvellyt ja liimaa mennyt silmiin ja ripsistäkin tuli epäluonnollisen näköiset. Millaset sun kokemukset oli? Sattuiko, pelottiko? Olis kiva jos voisit auttaa :) mietin, että pitäisikö peruuttaa lahjakortti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ripsienpidennyksiin ei ole tottunut, niin laittaminen kieltämättä kirpaisee vähän riippuen siitä kuinka herkät omat silmät on. Teipit myös usein kiristää alaripsiä, joten sekin vaikuttaa paljon miten teipit osuu kohdilleen. Se mitä oon ymmärtäny liimasta, niin sen höyrystyminen silmien lähellä aiheuttaa myös sitä kirvelyä.

   Epäluonnolliset ripsistä saa sillä, jos tekijä käyttää samanmittaisia ripsiä myös silmäkulmissa, jolloin ripsistä tulee tasaiset "laatikot". Uskalla rohkeasti pyytää ulkokulmiin pidemmät ja sisänurkkiin lyhyemmät. Epäluonnollisuutta lisää tietysti myös ripsien pituus yleisesti, luonnolliset mutta näyttävät ripset saa jo lyhyemmälläkin pituudella (10mm). Itse olen pyytänyt 13mm, sillä tykkään hieman epäluonnollisemmasta näyttävästä lopputuloksesta. Ripsiä on myös eri kaarevuudella, joka riippuu omasta silmän mallista.

   Mun kokemukset oli Elonasta hyvät, tosin löysin silti vielä paremman ripsiteknikon Helsingistä (Beauty studio Chelsea). Sinuna menisin kyllä rohkeasti kokeilemaan, omat kokemukset oli kuitenkin hyvät :) Pelätä ei kannata, mutta toki jos jotain tuntemuksia ilmenee, ilmoita siitä vaan tekijälle heti rohkeasti. Kyllä mullakin silmät punoitti ekojen ripsien jälkeen, mutta se meni muutamassa tunnissa ohi. (ei ollut Elonan ripset silloin kyseessä)

   Toivottavasti vastaus jeesasi! :)

   Poista
  2. Joo kiitos, kyllä auttoi! :) lähden kokeilemaan ja muistan sun vinkit! Kiitos :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3