tiistai 26. maaliskuuta 2013

Dagens 26/3/2013

Tänään ohjelmassa oli aamulla käyttöliittymän suunnittelua ja toteutusta koulussa. Väsäämme ryhmämme kanssa nettisivustoa harjoituksena ja aiheenamme meillä on peliaiheinen blogi, jota nyt vitsillä ainakin tänään kutsuimme pelikirjastoksi. Myöhästyin myös vaihteeksi koulusta, sillä iPhoneni päätti poistaa kaikki numerot puhelimestani, todella mukavaa siis. Aiemmin puhelin ei juurikaan ole temppuillut, mutta nyt siihen on alkanut ilmestyä näitä uusia "ominaisuuksia" vähän enemmänkin. 

Farkut Liu Jo / topit Cubus

Kevät on selkeästi saapunut, sillä värejä on alkanut ilmaantua pukeutumiseeni suht tasaisesti lisää. Tänään päälläni oli siis mintunvihreä toppi, joka on viime kesänä hankittu Cubuksesta. Muuten asu olikin aika simppeli kaikin puolin, olinhan kuitenkin koulussa niin en viitsi siellä liian hienona olla. Varsinkin aamulla ei tosiaan ollut aikaakaan puhelimen temppuilun takia asiaa sen kummemin miettiä. 


Viikon salilla käyminenkin on lähtenyt hyvin käyntiin ja tänään suuntaankin sinne kohtaan Lauran kanssa. Eilen kävin kokeilemassa juoksemista ja yllätyin kun jaksoin ihan hyvin juosta! En tosin juossut kuin 15minuuttia, sillä iPodistani loppui vaihteeksi akku, mutta olisin kyllä jaksanut kauemminkin. Nyt kuitenkin riittää höpöttely tämän asian tiimoilta ja eikun treenaamaan! :)

1 kommentti:

  1. Cubus! Hyvä kun muistutit ,täytyykin käydä!kiva liike!:)) tahtoisin tuollaisen laukun myös:P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3