tiistai 19. maaliskuuta 2013

Spring closet, welcome!

Sunnuntaina koin äkillisen inspiraation ja päätin siivota vihdoinkin vaatekaappini! Laitoin myös paljon liian isoksi käyneitä vaatteita syrjään perheelleni ja tutuilleni annettavaksi. Lisäksi kaivoin kaapista hyllyn etureunalle kaikki värikkäät vaatteet, joita toivon pian pääseväni käyttämään.

Se on siisti!
Eikö olekin uskomaton näky? Veikkaisin että viimeistään kuukauden päästä kaikki vaatteet ovat tutussa mytyssä eli siis täysin järjestyksessä edelleen :) Kivasti sieltä pilkottaa erilaisia värejä. En tosin ymmärrä miksi talvella ei voisi värejä käyttää vaan kaiken pitää olla tummaa tai edes harmaata?


Kevään tuloon olen myös varastaunut muutamalla uudella hankinnalla. Nämä korvikset sekä rannekorun ostin Hennesistä sekä muutaman paidan olen kotiuttanut juurikin hennesistä sekä Stadiumista. Jälkimmäisestä ostin pari uutta vaaleanpunaista paitaa, jotka olivat merkiltään WARP. Koruja en yleensä kovinkaan paljon käytä Guessin korujeni lisäksi, saati sitten kultaisia. Näemmä lähestyvä kauden vaihtuminen vaikuttaa tähän.


Ja tässä vielä uudet korut + uusi sifonki/trikoopaita käytössä. Tälläisessä varustuksessa olin siis nörttibileiden jatkoilla aka Kaatajaisissa. Yleensä en myöskään käytä näin paljoa meikkiä, mutta kerrankin kun olin jonnekin muualle kuin kotiin, kouluun tai salille matkalle niin mikäs siinä.

Onko teillä alkanut kevät näkyä vaatekaapissanne? :)

3 kommenttia:

  1. Oletpa kauniina :) Tuo meikki sopii sulle.

    VastaaPoista
  2. Oot tosi kaunis ja ihanat noi helyt 8)

    http://essi-becomingofme.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3