tiistai 5. maaliskuuta 2013

Persoonallinen kalenteri

Postaus toteutettu yhteistyössä persoonallinenkalenteri.fi kanssa!

Sain pari viikkoa sitten sähköpostia, jossa minulle tarjottiin mahdollisuutta tehdä oma kalenteri täysin omalla sisällöllä ja kansilla. Tärkeäksi olenkin kalenterin arjessani havainnut, joten uusi, ihan täysin omanlainen kalenteri kuulosti oikean mahtavalta idealta! Otinkin innoissani yhteistyön vastaan ja saan myös järjestää teille lukijoilleni kilpailun, jossa 1 onnekas voi myös sitten saada omanlaisensa kalenterin! Kisan ajattelin julkistaa parin viikon päästä 18.3, kun blogini täyttää sopivasti 2 vuotta!

Persoonallisen kalenterin suunnittelu ja tilaaminen osoittautui todella helpoksi ja mukavaksi hommaksi. Ihan kaiken siis melkeimpä päättää itse mitä kalenterin sisälle tulee. Myös ulkoasun eli värit, kannen kuvat ja tekstin saa päättää itse. Kalenterin voi myös päättää alkavaksi vaikkapa esimerkiksi maaliskuusta niinkuin itse tein. En millään nimittäin malttanut odottaa toisen kalenterini loppuun asti, sinne kun olisi vielä monta kuukautta ;D

Tänään tosiaan posti toimitti paketin ja mitäpä sieltä siis löytyi:

Yksi kalenteri mahtuu postiluukusta eli ei tarvitse edes noutaa mistään!

Iso kalenteri 37€

Ja tältä kalenteri itsessään näyttää. Valitsin nämä valmiit kannet, sillä teksti sopi mielestäni hyvin. Muutama irtonainen sivu, muovitasku, kumilenkki sekä viivain piti itse kiinnittää kalenteriin, mutta siihen ei kauaa mennyt. Saimpahan nekin ainakin haluamaani paikkaan!


Ja tältä kalenterini näyttää sitten sisältä. Itse päätin tilata kalenterini ruotsikisi, vaikken suomenruotsalainen olekaan. Käytän myös Facebookia ruotsiksi ja jotenkin joitakin asioita on vain mielestäni helpompi käyttää ruotsiksi, kummallista kyllä. Kalenterin yläreunat sai tottakai valita itse ja nämä ovatkin samasta teemasta valitut kuin kansi. Kellonajat ja viivoitukset määritin myös itse ja tykkäänkin kun kalenteri on hyvin jäsennelty.  Myös päivät oli mahdollista sijoittaa kalenteriin eri tavoin eli esimerkiksi allekain eikä näin kuin omassani.

Alareunoissa näkyvät laatikot sai myös valita itse tai jättää pois kokonaan mikäli niin halusi. Kuitenkin treeniajat olivat minulle melkein se tärkein tieto kalenterissa, joten ne ovatkin oiken pariin kertaan jokaisella aukeamalla. Koulu- ja työajat ovat myös opiskelijana tottakai tärkeät, joten valitsin nekin mukaan. Myös viikon to do-lista oli tärkeä, jotta varmasti pysyn ajantasalla kaikista deadlineista.


Kalenterin lopussa on myös reilusti muistiinpanotilaa ainakin itselläni. Loppuun voit toki valita muutakin oman mielesi mukaan kuten esimerkiksi karttoja, nimipäiviä, sudokuja ja mitä kaikkea kalenterista nyt voikaan löytyä.

Taitaa nyt vanha kalenteri jäädäkin syrjään ja tämä uusi ihanuus pääsee kunnon käyttöön! Kalenterin koko on sopivaa "käsilaukkukokoa" ja onneksi muoviset kannet suojaavat kalenteria esimerkiksi laukussa pyöriessään. Itse otin kalenteriini tuon kumilenkin, jotta kalenteri pysyy lukittuna, mutta sitäkään ei ole siis pakko ottaa kalenteriin ellet halua. Kalentereita on myös olemassa pienempää kokoa mikäli haluaa taskukokoisemman version.

Mikäli haluat tutustua kalentereihin heti tarkemmin, voit tehdä sen osoitteessa http://www.persoonallinenkalenteri.fi/FI/

Käy toki myös tykkäämässä Persoonallisesta kalenterista Facebookissa mikäli se sinua miellytti ja haluat jakaa tämän uutuuden kavereillesikin https://www.facebook.com/Persoonallinenkalenteri

Palaillaan asiaan kalenterinkilpailun merkeissä siis viimeistään 18.3! Ottaisin myös mielellään vastaan kommentteja siitä millaisia ajatuksia kalenteri teissä herätti :) Toivottavasti moni teistä tykkää tästä yhtäpaljon kuin minä!

4 kommenttia:

 1. Oiiijj! Minäki tahon! :o
  IKINÄ en löydä täydellistä kalenteria mistään ja tyydyn rumilukseen.

  VastaaPoista
 2. Aaaaaaaaaah tää pon ihanannäköinen!

  VastaaPoista
 3. Wautsi vähän ihana!!!!!!! :D mäki tahonnnn

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3