torstai 21. maaliskuuta 2013

Päivänasu 21/03/2013

Kävin tänään hieman shoppailemassa mummini kanssa Helsingin keskustassa ja suuntasimmekin Sokoksen 3+1-päiville. Yleensä en näistä shoppailufestareista niin välitä, mutta mummillani oli pari asiaa, jotka hän halusi sieltä kotiuttaa enkä itsekään päässyt kotiin tyhjin käsin. Tälläisessä asussa kuitenkin olin liikenteessä:

Toppi WARP/Stadium - Jakku H&M - Housut Zara

Korut H&M

Huomaattekos kun olen saanut värejä päälle niinkuin edellisessä postauksessa jo haaveilin tekeväni! Vaikka ulkona paistaakin aurinko, siellä on vielä valitettavan kylmä ja joudun edelleen kulkemaan paksussa toppatakissani :( Kengät olen sentään saanut vaihdettua (talvi)tennareihin, sillä ovathan ne paremmat kuin UGGit.

Sain muuten viikonloppuna myös ryhdistäydyttyä sen verran, että korjasin muutaman hajonneen vaatteen käyttökuntoon. Parit napit, vetskarit ja saumat löysivät taas omat paikkansa ja näin ollen sain taas muutamia "uusia" vaatteita käyttööni. Kumma juttu sinänsä, että kaikki vaatteet olivat kaikenlisäksi oikeasti uusia ja hajonneet heti kättelyssä. Hame Zarasta (jonka jo kertaalleen olin vaihtanut ehjään!), hajosi aivan samalla sekunnilla kun vetoketjun sain suljettua. Jouluna ostamani valkoinen Hennesin jakku päätti revetä saumasta ja Cubuksen vihreästä sifonkitopista lähti nappi niskasta irti toisella käyttökerralla. Kovin kestäviä siis nähä ketjuliikkeiden vaatteet?

4 kommenttia:

 1. sun kroppa muuttunu, hyvään suuntaan tietenkin ;)
  jaaa kohti kesäääääääää!
  ps ihana päivänasu muutenki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosss! <3 Joo onhan siitä löllöä lähteny vaikken nyt sillain huomaakkaan ite mitään :)

   Ja kesä tulejo! <3

   Poista
 2. Oi mikä asu, sopii sulle niin hyvin! Rakastan pastellisävyjä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3