torstai 28. maaliskuuta 2013

Päivän asu 28/3/2013

Tänäänkin koulussa oli luvattoman lyhyt päivä, vain 1,5h. Kovasti teki mieli jäädä kotiin, mutta koska kyseessä oli saksan tunti, ei auttanut muu kuin mennä. Aamusella puhuin myös pupuseni Miran kanssa puhelimessa (<3), kuten meillä usein on tapana. Keskustelimme mm. siitä kuinka joku oli eksynyt blogiini hakusanoilla "pupu kakalla". Mitähän lienee on sillä löytänyt :D Nyt kuitenkin siihen asuun:

Farkut Liu Jo / toppi WARP / neule Gina Tricot

Tätä neuletta himoitsin joskus viime talvena, mutta olin kuitenkin sen jostain syystä aina jättänyt kauppaan. Eilen hakiessani subia päätin kuitenkin piipahtaa Ginassa ja siellähän tämä roikkui aletangossa hintaa 9,95€. Ei siis kauaa tarvinut miettiä ja mukaanhan se lähti. Vaikka nyt onkin mukamas kevät, väittäisin ettei tämä neule ole vielä pitkään aikaan liian kuuma. Kuten kuvasta (huonosti) näkyy, neule on hieman pidempi tuolta takaa. Se ei myöskään ole reikäinen sieltä vaan ihan tavallista neulosta.


Yllättäen valitsin kerrankin asuuni jotain mustaa, nimittäin mustan ristikaulakorun, joka muistaakseni on Glitteristä. Hiustenpidennyksetkin pääsivät pitkästä aikaa päähän, sillä vihdoin jaksoin suoristaa ne. Nehän olivat lojuneet kiharalla laatikossa helmikuun alusta lähtien.

Tänään pojat tulee meille lanittamaan ja olen koittanut siivota ennen laneja täällä. En tiedä miksi, sillä lanien jälkeen täällä vallitsee pahemman luokan kaaos. Nyt kuitenkin voisin jättää siivoushommat hetkeksi ja mennä arpomaan kalenterille onnellisen uuden omistajan :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3